Sporturi de contact

Celebrul Frank W. Dux e invitatul lui Pavel Milovan pentru un adevărat „festin” al artelor marțiale la Sala UAV





De mâine până duminică, Sala Universității Aurel Vlaicu Arad găzduiește un atractiv seminar de arte marțiale japoneze, onorat de eroul unuia dintre cele mai de succes filme de la finalul anilor ’80.  Frank W. Dux, omul ce a inspirat „Sport Sângeros” cu Jean-Claude van Damme în rolul principal este invitatul Clubului Sportiv Seishi Budo Arad, respectiv al părintelui acestui club, Shihan Pavel Milovan (9 Dan Ju Jitsu).

Evenimentul din orașul nostru este cu atât mai important cu cât Frank W. Dux, unul dintre pionierii artelor marțiale de peste Ocean, vine pentru prima oară în România, însoțit fiind  de către Alexey Kunin. Deși reprezintă un stil diferit, Kunin reușeşte împreună cu prietenul său o armonizare a acestora în Statele Unite.

În cele trei zile de seminar (orele 10.30 – 13.00 şi 15.00 – 17.00) iubitorii artelor marţiale pot asista (şi) la demonstraţii de Ju-Jitsu – tehnicile utlizate conțin în principal proiectări ale adversarului la podea, imobilizări, strangulări și un mare număr de tehnici articulare – şi Kobudo – unde se folosește un număr mare de arme, începând de la un mic bețisor de lungimea unui creion, până la bastonul lung, sabie, dar și alte „accesorii”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button