UTA Arad

Euforie la Sfântu Gheorghe! Suciu: „Cea mai bună repriză de când antrenez”; Hadnagy: „Pentru aceste momente m-am întors acasă”





Sepsi Sfântu Gheorghe a surclasat-o pe UTA la capătul unei ultime jumătăți de oră perfecte. Curtuiuș i-a dus pe arădeni în avantaj imediat după pauză, dar gazdele, inspirate de Attila Hadnagy a defilat până la final. A fost 4-1, dar scorul putea fi și mai mare la ce ocazii s-au mai ratat în ultimele 5 minute.

La final, euforia a fost la cote înalte în tabăra formației din Covasna, încurajată călduros de un public numeros (aproximativ 1800 de spectatori). Valentin Suciu a fost cu adevărat mulțumit, dar încearcă să-și țină băieții cu picioarele pe pământ. „A fost victoria cea mai mare din acest campionat, cu repriza cea mai bună făcută de când antrenez această echipă. Cu puțin noroc am mai fi putut marca încă 3-4 goluri, dar ar fi fost prea umilitor față de una dintre favoritele mele din copilărie, UTA. Am fost net superiori adversarului, victoria e mai mult decât meritată. Chiar dacă suntem aproape de podium nu ne gândim la altceva. Vrem să strângem puncte într-o manieră silențioasă, fără să observe nimeni”, a spus tehnicianul lui Sepsi.

Cu hattrickul împotriva UTA-ei, Attila Hadnagy a ajuns la cota 13 în acest sezon. „Pentru astfel de m-am întors din Liga 1 acasă. M-am simțit și mă simt excelent aici, le mulțumesc suporterilor pentru toată susținerea”, a spus golgheterul Ligii a 2-a.

În fine, pe aceeași linie euforică s-a situat și finanțatorul lui Sepsi. „În acest meci am realizat tot ce am visat eu din momentul în care am început să finanțez această echipă, în urmă cu 5 ani”, a fost concluzia lui  László Diószegi.

Samu Csinta

FOTO: liga2.ro

 

13 comentarii

  1. Felicitari ungurilor..probabil ei si juventus vor promova…noi ramanem cu…falca! Ne meritam unii pe altii!

    0
    0
  2. Bravo Sepsi,ne-ati ajutat poate sa trezim conducatorii la realitate.Se vede clar ca avem nevoie de jucatori cu experienta,numai cu juniorii nu avem nici o sansa la promovare.Poate acest dus rece o aduce ceva jucatori maturi.Daca nu o sa luptam sa supravietuim in liga 2!!! Hadnagy a aratat ce bun e un jucator cu experienta ! Asta e adevarul cine intelege bine ,cine nu…..asta e!

    0
    0
    1. Ce sa zica de arbitri? Cand iei 4 goluri intr-o repriza nu mai e vina arbitrilor. E culmea cum suntem organizati, luam rosu la 2 etape, faulturi in careu, fricosi, nu putem nicicum juca fara inchizator in primul 11. E vina antrenorului din pacate, probabil cam astea sunte limitele si a faptului ca avem un lot subtire. Nu avem un mijloc ofensiv ok si atacanti putini. Dam gol accidental si dupa ne retragem tot meciul. Parca retraim meciurile cu Medias si Chindia de anul trecut.

      0
      0
  3. Ne-au batut ungurii de ne-a sunat apa in cap.Asa este cand nu vrei sa aduci la echipa 3-4 jucatori cu experienta si vrei sa joci numai cu juniorii. Acuma se vede ca UTA. nu are cum sa promoveze cu lotul actual nici in 10 ani de aici incolo. Nu se vrea ,degeaba ne mai enervam noi si tragem sperante la fiecare meci, pt. ca nu are rost. Etapa urmatoare ne bate si anonima Juventus o echipa neica nimeni si uite ca este pe primul loc. Alo !!! Ce facem domnule Gradinaru, ce aveti de gand cu aceasta echipa !!!!!

    0
    0
  4. Nu ascendis, nu este numai vina antrenorului ,ci vina presedintelui Gradinaru care a mers pe politica juniorilor la infinit si nu a facut 3-4 transferuri bune pt. echipa. Inseamna ca nu se vrea promovarea si au zis ca liga2a pt. Arad este indeajuns deocamdata !!!

    0
    0
  5. conferinta de presa nu a fost? nu am vazut inca nicio postare cu declaratiile lui Roland Nagy si este ora 16… rusine conducerii ,stafului si echipei pentru umilinta de azi. echipa a demonstrat azi cat este de limitata. pe undeva poate nu au asa o mare vina deoarece mai mult nu pot .. marea vina este a celorlalti care antreneaza si care nu aduc achizitii corespunzatoare unui obiectiv demn de clubul nostru!! sa nu se mai mire nimeni ca vine din ce in ce mai putina lume pe arena Motorul..si aici nu mai tine ca sunt suporteri de carton ce nu tin cu echipa decat atunci cand castiga.. absolut lumea vede ce se intampla la Arad si intelege ca atat timp cat se vand jucatori buni si nu se aduce nimic in schimb sunt doar interese de ordin financiar si mai rau clubul beneficiaza prea putin din ele.. promovati in continuare tinerii de la atletico prin Uta , vindeti cat puteti si bagati banii in buzunar. hai salutare ca sunt suparat!! am ajuns sa ne umileasca neica nimeni..

    0
    0
  6. De când exista aceasta echipa eu nu țin minte să fi făcut un meci f bun in care sa domine copios adversarul! Meciul cu pancota ori cele din județ nu le socotesc..

    0
    0
  7. N.am scapat de ce mi-a fost frica.Sper sa se trezeasca cei din conducere ca inca nu este tirziu. Bine ca am pierdut asa la scor , ca daca am fi piedut cu un gol diferenta sigur nu ar fi pusi pe ginduri . Asa poate ( sper ) sa le fie rusine cum sau prezentat . Haide UTA aduceti jucatori !!!

    0
    0
  8. Werni ce jucători? Acum s-a incheiat deja perioada de transferuri, iar intre cei liberi de contract nu găsești mai buni decat cei din lot, care chiar dacă au valoare scăzută măcar au pregătirea de vara facuta..Ce folos sa-l aduci pe Delvechio sau pe Jardel, daca isi scuipă plămânii dupa un sfert de oră in teren?

    0
    0
  9. Stie cineva unde este Dragalina ? Cine o fi in atac cu Juventus ? Vrem sa-i batem ?! Jucam cu Andor virf ? Andor este ca si Bucur , cind nu este la UTA joaca bine impotriva noastra cind il ai in echipa nu joaca nimic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button