UTA Arad

Livetext Sepsi – UTA 4-1, final





Sâmbătă, ora 10, 55, stadion Sfântu Gheorghe, gazon bun, vreme frumoasă, spectatori 1500.

Sepsi: Niczuly – M. Burlacu, I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă – Huiban, Issa, Minciună, P. Chiş – Plămadă, Hadnagy. Pe bancă: Fejer – Băduțoiu, Mihai, Țuțu, Tofan, Tonku, Țepeș.

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Copil – Curtuiuș, Petre. Pe bancă: Barna – Covaci, Costin, Filaret, Vlad, Andor, Polgar

Arbitri: Laurențiu Ionașcu (Buzău) – Ciprian Iovu (Botoșani), Iulian Brînză (Botoșani).Rezervă: Florin Macovei (Galați).

Observatori FRF: Cristian Sava (Bacău) și Stere Guteanu (Techirghiol – Constanța)

Detalii de la meci aici

32 comentarii

  1. Hai baietii,pe ei pe mama lor !!! Aratati-le cine este UTA. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Nu ne-a tras-o atât de clar precum ti-a tras-o tie limba română. Te bagi să scrii pe site când tu ești semianalfabet.

      0
      0
  2. Bun…să vedem cu ce atacanți jucăm săptămâna viitoare…pe Man l-am vândut, pe Rus l-am dat afară…

    0
    0
  3. De ce mi-a fost frica nu am scapat, asteptam acel meci in care sa fim varza. Am crezut ca scapam la meciul cu Brasovul dar se vede ca nu.

    0
    0
      1. Asteptarea a fost in sensul ca si ori si ce echipa intr-un sezon are un meci in care nu-i iese nimic, nu ma bucur penentru acest rezultat rusinos.

        0
        0
  4. UTA este departe față de anul trecut. Nu mai are forță. Vin din urmă echipe nou promovate dornice de afirmare. Juventus, Foresta, Sepsi. Și altele imprevizibile ca: Mioveni, Brașov, Târgoviște. UTA abia mai ține pasul acolo sus, vor cădea pe 6 sau 7 după această etapă. Nu pe 2 unde sperau.

    0
    0
  5. Ne am dat azi examenul la Sf Ghe.incasand un 4 la 1,rusinos la o echipa de mijlocul clasamentului !Vedeti daca ne am batut joc de puncte la Bv in acel joc ,,tampit,, si arbitrii au fost lasati in pace de Gradinaru…..Acum visele promovarii au disparut complet si ar fi tare ca Juventus B sa ne rasuceasca cutitul…!!!Cu asemenea fundasi greoi si jocuri mediocre,plus eliminari etapa de etapa,te intrebi de ce nu mai vin multi suporteri pe Motorul ?Si acest campionat e compromis,dar transmit sincere urari de bine celor din Pancota, care au 1 punct si vor veni 3 de la ,,doctor,,!Hai UTA!

    0
    0
  6. Daca tot nu promovam, sa se dea mai multe sanse tinerilor! Cu juventus daca curtuius si petre sunt out macar sa-l bage pe acel bodri de care am auzit ca le cam rupe coloana adversarilor la juniori..haideti domnule nagy promovati tinerii

    0
    0
  7. Forza Juventus și Foresta ! Mioveni apoi și UTA out în liga 2 unde le este locul !
    Cu cine să promoveze ? Man ăla era aproape cât toată echipa lor, cum este Hadnagy la Sepsi, sau Cherchez la Chindia. Nu faci performanță cu 1- 2 jucători. Trebuie să ai multe valori în echipă. Mai sunt etape multe de jucat, vreo 28, nu ? Nici o echipă nu-i invincibilă. Chiar echipele sunt slăbuțe ca lot în liga 1 mizează pe câțiva jucători, fotbalul în liga 2 este mult sub media anilor 80-90. Pe atunci erau echipe valoroase care se luptau pe bune la liga 1 și rezistau acolo la promovare. Acum sunt ciuca bătăilor în liga 1

    0
    0
  8. Nu exista etapa in care sa nu avem un eliminat , nu mai vorbesc 11m ( avem deja 3 impotriva in 10 etape ) . Acum nu stiu ce sa zic , dar parca prea cu dedicatie rosu lui Curtuius ( a se vedea etapa vitoare meci cu Chivorchian , ultima relicva ramasa de pe vreamea lui Sandu si Dragomir )

    0
    0
    1. Sper ca la meciurile următoare să avem câte doi eliminați pe meci….nu de alta, dar marea conducere, marele Codru , zâmbitor de meserie, le dă credit neliminat acesto hoți in negru….el trăiește in altă lume, o lume plină de unicorni și prințese gata să fie salvate din turn.

      0
      0
      1. Cu toata stima si respectul pentru domnii conducatori , respectiv Codrut Gradinariu si Claudiu Dragan , inclusiv a patronului domnul Meszar, dar cei care are trebui sa fie cel putin in locul primilor doi ar fi fosti utisti versati in ” tainele” de conducator gen Dorel Cura , Gyuri Vaczi !!! Pentru ca jigodiile de arbitri vin din urma cu metehne vechi! Si Dragan sau Gradinariu nu le fac fata !!! Bine a spus cineva mai sus ca a fost eliminat Curtuius pentru ca etapa viitoare vine la Arad Juventus Bucuresti al carei conducator este nimeni altul decat maestrul Gheorghe Chivorchian!!! O nota proasta domnului Meszar pentru cererile repetate ale antrenorului Roland Nagy de intarire a lotului dar ignorate de acesta precum si prostul management al situatiei referitoare la Ciprian Rus.

        0
        0
  9. Praf si pulbere atletico astea ei vor o rampa de lansare pt juniori sa ii vada lumea la tv de unde promovare

    0
    0
  10. Praf si pulbere atletico astea ei vor o rampa de lansare pt juniori sa ii vada lumea la tv de unde promovare

    0
    0
  11. Curtuius cred ca a luat primul rosu din cariera..cred si eu ca se vrea promovarea juventusului, dar adevarul e ca oricum sunt mai pregatiti din toate punctele de vedere de la conducere pana la echipa din teren si pana la cea din culise..

    0
    0
  12. Domnul Geo : la Mediaș este problema gazului metan care costă mulți bani, cât o să mai fie vreo 20-30 ani. După aceea Dumnezeu cu mila, dispare ca Gloria Bistrița.
    Gazul este în liga 1 și rezistă deocamdată pentru că investește în jucători, nu ca voi sau alții de prin B care vând să sprtaviețuiască. Asta este diferența. Voi la Arad sunteți frustrați și acum că v-a luat Gazul fața și a promovat. A promovat echipa mai bogată, ceilalți probabil au simulat numai că vor în liga 1 și apoi sau mulțumit cu niște rezultate care să-i țină în priză. Vezi UTA, Chindia, Mioveni. Cam ăsta este adevărul. Este sărăcie mare peste tot în această țară bogată în resurse umane, naturale s.a.m.d. Fotbalul se joacă mai mult forțat de politicieni, nu pe fond privat cum ar trebui să fie ca în statele occidentale. Înțelegi matale domnule Geo ?

    0
    0
  13. Am stat un pic sa vad ce spun unii. Cineva e trist ca au aparut hienele altul vrea tineri in atac, cu Juventus, multi au probleme cu arbitrii. Nimeni nu spune ca UTA nu mai e cea ce a fost anul trecut, ca nu mai are rezerve, ca Jorza, Costin sau Michel sint si cu fizic si cu tehnica de junior neadaptat, ( iar Ungureanu, Garbita, Celea nu au voie la echipa I),ca Nagy va muri ca antrenor cu Chindris titular,si cu bubiala continua,ca Burla s-a plafonat, ca Mitrut nu are chef de fotbal, ca Andor nu joaca 90 minute, Ca daca pica trioul Miron-Gligor-Manea , UTA se pabuseste. Concluziile par simple : adio promovare (unde mai pui ca si UTA II si UTA III sint ciuca batailor…), singura preocupare constanta este cota tinerilor de la Atletico,. Nici nu promovam, nici nu ne facem echipa, dar lasam jucatori buni sa plece gratis. I-am mai zis dlui Nagy ca amintirile , nu-i vor tine de cald, ca fizic echipa e prastie, ca jocul la bubuiala nu poate duce la infinit,la bine. De toate astea raspunzatori sint seful-dl Meszar, antrenorii : Nagy,Pacurar, Oprescu, si antrenorul de la judet. E JALE !! UTA a devenit o casa fara stapan, o echipa la care vorbele sint mai frumoase ca faptele, fara masuri dure va fi si mai rau. Dar pe dl Falca acum il intereseaza campania electorala, de UTA nu i=a placut…niciodata. Asa ca …am mai pierdut un an, ne-au mintit si,,,astia.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button