SOIMII PÎNCOTA

Massone, la Pîncota și pentru o cauza nobilă: „Ajutăm fotbalul românesc și Federația”





Fiindcă echipa are un antrenor în persoana sârbului Nikola Jovanic, principalul finanțator al celor de la Șoimii Pîncota a lăsat-o mai moale cu indicațiile tactice înainte confruntării cu Berceniul.

Deși un singur punct nu îi ajută prea mult pe „alb-negrii”, Angelo Massone își menține optimismul: „Trebuie avut răbdare, căci am început cu o lună mai târziu decât alțe echipe. Suntem mulțumiți pentru că încetul cu încetul devenim o echipă. Ne pare rău pentru meciul de astăzi, căci puteam câștiga, dar nu ne rămâne decât să devenim din ce în ce mai buni”.

Precizând faptul că Pîncota este încă pe piață pentru întărirea lotului cu jucători liberi de contract, Massone a dezvăluit și cauza nobilă pentru care a preluat gruparea din Podgorie. „Eu zic că demonstrăm că avem intenții bune, îmbunățim echipa de la zi la zi. Facem tot felul de sacrificii pentru a ajuta tot fotbalul românesc, pentru a da o mână de ajutor și Federației cu o echipă ce va merge mai departe până la final. Suntem optimiști”, a adăugat italianul.

În fine, Angelo Massone recunoaște că nu are deocamdată control total asupra clubului, deși: „Noi plătim, facem tot, sunt chestiuni tehnice până la următorul pas. Actele sunt în Tribunal încă, domnul Piroș rămâne oricum în club ca și președinte onorific”, a mai punctat fostul patron al Ceahlăului, care, sfătuit cel mai probabil  de Mugurel Elisei este pe cale să-i ofere piteșteanului Cătălin Barbu un loc în organigrama clubului din Pîncota. „E o persoană serioasă care îmi place mult, vom vedea, însă”, a spus finanțatorul „șoimilor” despre fostul „oficial” al UTA-ei în „era” Marțian.

 









Un comentariu

  1. Da ! Cunoastem specimenul . Omul a avut o contributie extraordinara de a redresa fotbalul Aradean si pe vremea cind era la UTA , cit si la FC ARGES Pitesti . Adevarul ca acum intentiile sunt clare . Daca Masone care a falimentato pe Ceahlaul nu a reusit sa o puna pe butuci pe Pincota doar cu ajutorul lui Micsa care l-a rindui a contribuit la falimentul lui UTA si FC Caranesebes , au mai chemat un elefant pam pam Catalin Barbu . Mai bine domnule Piros nu se inscria echipa si se raminea cu o amintire mult mai frumoasa despre SOIMII PINCOTA .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button