SOIMII PÎNCOTA

Livetext: ASU Poli – Șoimii Pîncota: 6-1, final





Indiferent de competiția în care evoluează echipa mutată la Șiria în această vară rezultatul este aproape același, înfrângere la scor. Primul punct cucerit în campionat în fața colegei de suferință din Berceni nu a contat la moral, iar „șoimii” au fost surclasați de ASU Poli, în turul 4 al Cupei României.

Gazdele au început în forță disputa și au deschis scorul în minutul 11 prin Bădăuță, care a punctat cu o lovitură de cap în urma unui corner. Același jucător a realizat dubla după 15 minute, când a înscris cu un șut plasat. Până la pauză scorul nu s-a mai modificat, chiar dacă același Bădăuță a fost aproape de mai puncta de două ori.

Partea a doua a continuat sub aceleași coordonate, Bădăuță reușind hattrick-ul după pasa lui Ghinescu. În minutul 60, Niță a punctat după un penalty scos tot de el, pentru ca peste zece minute Murakami să reducă din diferență la debutul său în tricoul celor de la Șoimii. Japonezul a primit o minge în adâncime de la Stoichițoiu și a trimis printre picioarele lui Gkakos. După doar două minute însă Dănăricu a scăpat singur cu Horvath, l-a driblat și a refăcut diferența de patru goluri pe tabela de marcaj. În fine, cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier gazdele au punctat și pentru a șasea oară, prin Denis Băban. Așadar, „alb-violeții” merg en-fanfare mai departe în Cupă

Formații:

ASU Poli: Gkakos – P. Niţă, Telescu (cpt.), Bilia, Stefanovici – Măd. Stancu, Ghinescu, Băban, Ţugui (P. Peter – min. 72) – Teuţ (Dănăricu – min. 56), Băbăuţă (Neamţu – min. 62)

Şoimii: Horvath – Stelitano, Vulpe, Ţugulescu, Ursoi – D. Bogdan, I. Ianc (Lung – min. 46) – C. Farcaş, Andrei Pătraşcu (Murakami – min. 54), Stoichițoiu – Randy.

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Bogdan Gireadă (Oradea), Ioan Corb (Oradea).Rezervă: Răzvan Necrici (Baia Mare)

Observatori FRF: Laszlo Sajtos (Sibiu), Emanoil Popescu (Târgu Jiu)

FOTO: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button