UTA Arad

Nagy: „Rezultat rușinos, jucătorii noștri au trădat fotbalul. Să se uite mai bine la ei!”





Chiar dacă a odihnit mulți dintre titulari în vederea partidei cu Juventus București, UTA nu se aștepta să fie victima celor de la Mama Mia Becicherecul Mic în turul patru al Cupei României. Timișenii sunt penultima poziție a clasamentului din seria a IV-a a Ligii a 3-a, dar au știut exact ce vor și au evoluat în consecință. Misiunea lor a fost cu atât mai ușoară cu cât au avut în față o echipă ce a făcut figurație în mare parte din cele 90 de minute, ajungând rareori în poziție clară de finalizare.

Rezultatul de 2-1 pentru trupa lui Cosmin Stan face din „Bătrâna Doamnă” o simplă spectatoare în prezenta ediție a Cupei. Ceea ce anticipam s-a și întâmplat pentru că am avut destule rezerve pe teren. Cei care au jucat cât au jucat până acum și nu-și regăsesc forma, plus cei de la echipa a doua, nu s-au ridicat la înălțimea situației, a pretențiilor noastre.  Rezultatul e rușinos, iar în această situație trebuie să se analizeze și ei ca fotbaliști. Nu ne-am gândit totuși că forțăm lucrurile apelând la fotbaliști de la UTA II, atâta timp cât azi întâlneam o echipă de nivelul la care activează și ei. Mai mult, ambele formații au trei puncte în clasament, dar iată ce a ieșit”, a menționat Roland Nagy la finalul disputei de pe arena „CFR” din Timișoara.

În repriza secundă, la un moment dat, doi-trei fani arădeni veniți la meci s-au apropiat de banca tehnică arădeană și i-au cerut socoteală tehnicianului pentru jocul slab și rezultat. „Cu siguranță am și eu responsabilitatea mea, dar rămân la părerea că jucătorii noștri trebuie să vadă și înțeleagă că au trădat fotbalul azi, iar deznodământul partidei e consecința acestui fapt. Sunt dezamăgit de ceea ce am văzut și trebuie să realizăm cumva că sâmbătă e un joc important. Totuși, avem o invincibilitate la Arad, un atuu și trebuie să ne păstrăm pe aceeași linie chiar dacă întâlnim liderul Juventus. Adică o echipă bună ce vrea mult mai mult, cu lucruri serioase și jucători buni. Dar, repet, în special cei care fac parte din prima echipă trebuie să se uite mai bine la ei după acest meci”, a adăugat Nagy.

cosmin.stan.cu.cermei

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor a subliniat eforturile elevilor săi. „Am jucat fotbal așa cum puteam noi mai bine pentru o echipă de Liga a 3-a. Sigur, poate ne așteaptam mai mult din partea UTA-ei pentru că e echipă divizionară B, care, însă, și-a odihnit câțiva jucători pentru meciul cu Juventus de sâmbătă. Asta nu scade din meritele echipei noastre, care a crezut în calificare și într-un joc bun și până la urmă i-a ieșit”, a menționat Cosmin Stan, „principalul” Mama Miei.

FOTO: UTA Media Design

 

29 comentarii

  1. Nu mai da vina tot pe altii pentru fiecare esec , deja am invatat tot tiparul declaratiilor tale , am fi putut oricare din noi sa ghicim ce urma sa zici. Este clar ca si jucatorii au partea lor de vina , dar cine ii antreneaza zi de zi? eu , x sau y? raspunsul este TU. Poate sunteti prea linistiti ca nu pune nimeni presiune pe voi , nu va cearta nimeni dar poate se schimba placa de acum incolo. Oare daca sambata o sa iti strige tot stadionul demisia o sa le raspunzi la toti tot cu injuraturi?

    0
    0
  2. Deci mesajul DL Nagy ( Mare pe romaneste ) antrenor pentru noi care ne mai interesam de UTA este MUCLES si la GARA !!!

    0
    0
  3. Tot dam vina ori pe arbitraj ori pe rezerve, dar echipa nu a avut nicio idee de joc, dam mingea in fata si vedem ce iese. Tu esti antrenor, daca nu esti capabil sa faci lucrurile sa mearga, lasa pe altul !

    0
    0
  4. Bine , să fie și de data asta alții de vină , in situația de față, jucătorii….dar, dacă pierzi sâmbătă , iți așteptăm demisia de onoare.

    0
    0
  5. Cosmin Stan asta e figura mare l-am vazut la Cermei ce circ a facut acum la fel cred ca isi face poza cu partida asta, insa sa nu uite ca a batut UTA juniori si nimic mai mult! Urmatorul joc o sa piarda cu 3,4-0 si nu are decat 3 puncte in clasament asta ar trebui sa-l intereseze nu un meci la care s-a jucat la greu pe la pariuri si unde UTA a facut antranament cu juniorii in perspectiva mecuilui cu Ripensia Timisoara! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  6. LASATI-O ASA UTA SAMBATA VA BATE PE JUVENTUS COLENTINA SI VA FI IN GRAFIC PTR.O EVENTUALA PROMOVARE, INSA NUMAI DACA FALCA SI COMPANIA TERMINA STADIONUL DIN ARAD! In rest numai de bine UTA ramane cu o infrangere rusinoasa, insa reprezinta un BREND de care Aradul va fi mandru in viitorul apropiat! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0
  7. Nagy – esti praf. Ati avut 2 cantonamente, conditii decente iar echipa joaca bambilici. Nu ma leg de jocul asta…..Da-ti demisia de onoare si lasa-ne. Nu stiu care e cel mai bun antrenor din jud Arad dar ii las pe specialisti sa-l numeasca.

    0
    0
  8. Asta-i problema, ce pui in loc? Si cu stadionul asta ce se intampla, pune cate o caramida pe zi? 2018 e prea departe, nu se poate asa ceva sa dureze 5 ani un amarat de stadion cat polivalenta de la Cluj. Si totusi, tot orasul tace!

    0
    0
  9. Cu siguranta se va gasi un antrenor mult mai bun si cu o mentalitate de invingator. Cum sa bagi echipa a 2-a intr-o astfel de competitie,mai ales ca pana Sambata era suficient timp pentru a se recupera jucatori. Nici acum nu imi vine sa cred ca ne-a batut o echipa de pe ultimul loc din liga 3….pacat!!! De stadion ce sa mai zic,neputinta,nepasare…..

    0
    0
  10. Eu il respect si sustin pe roly nagy a antrenat pt uta si fara sa fie platit a antrenat si juniorii uta ei ar fii sinucidere curata sa fie schimbat acum …oricum si daca se vrea alt antrenor roly trebuie pus director tehnic…nu uitati cand toti fugeau de uta roly a dus greul si e clar nagy are uta in sange!!?

    0
    0
    1. Pentru Nagy UTA a fost „umbrela de vreme rea”. Ca nu a fugit de UTA este ca nu avea unde fugi,poate doar in judet. pentru mine este limpede nici nu stie, nici nu poate , este un prea bland prieten cu jucatorii. Nagy e bun la copii si juniori.

      0
      0
  11. Roly.ce treaba urata,sa te blameze toata lumea,dupa ce ai dus aceasta echipa la baraj,ai fost cel mai bun antrenor cand altii iti cantau „prohodu”. In locul lor, as aduce jucatori si abia apoi,as vea pretentii.Multa lume uita ce sacrificii ai facut pentru Arad si UTA!!

    0
    0
    1. Roly e sustinut de adevarati suporteri! Altii cauta doar scandal si se bucura de raul clubului! La un tigan daca ii faci de noua ori bine si o singura data nu, iti da in cap, asa e cu astia, UTA a ajuns la baraj cu Dunarea, nu a pierdut acasa de mult timp, jucam cu multi juniori meci de meci, dar cartonarii iti fac datoria pe net! Roly e de vina ca nu a fost adus un fundas central valoros? Sau ca avem doar doi atacanti?

      0
      0
  12. OK ,UTA este un brand frumos,al orasului dar asta nu inseamna ca trebuie sa avem numai jucatori si antrenori aradeni ! Un „soc ” la echipa trebuie,Roly a fost ajutat mult de inspiratia jucatorilor,nu de ideile „geniale” ! Doua lucruri trebuiesc rezolvate cat mai rapid,schimbarea antrenorului si terminarea stadionului !

    0
    0
  13. pe site-ul asta s-a rasturnat caruta cu prosti!!!!!!!!! Sunteti debili mintali!
    UTA a avut azi un ( 1 ) titular, pe Burla!!! Jorza si Copil nu sunt titulari meci de meci! Copil stim in ce forma e, asa ca la ce va asteptati? Au jucat rezervele,da? Nagy a hotarat sa joace echipa a doua? Sau conducerea? Roly a hotarat sa plece Hlistei, Man, Rus? Roly nu transfera niciun jucator? GANDITI inainte sa urlati ca diperatii demisia! Aici spune unul o prostie si vin inca zece si o repeta! Puneti degeaba presiune pe antrenor, deocamdata asta e lotul de jucatori!
    Felicitari lui Costin pentru gol!
    Sambata castigam cu Juventus!
    ROG cartonarii sa stea acasa!!!!

    0
    0
    1. Red daca esti asa destept si restul suntem prosti, te rog explicane de ce joaca echipa bambilici, doar cu mingi lungi cand majoritatea sunt impreuna de peste 1 an. Anul trecut am castigat majoritatea meciurilor cu noroc in ultimele minute si doar pe baza unei ambitii. Nici atunci si nici acum nu vezi sa punem minjea jos sa pasam , sa aratam ca jucam fotbal si nu bambilici. Nu s-ar supara nimeni sa pirdem meciuri sar sa aratam fotbal si atitudine. Nagy vrea echipa de liga 1 pentru liga 2 ca nu e in stare sa faca jucatorii sa joace fotbal. Pararea mea ca anul asta nu terminam in primii 5. Inteleg ca lotul e subtire dar asta nu scuza sa nu incerci sa joci fotbal si nu lap tenis.

      0
      0
    2. Da Red ai si tu dreptate eu il stimez pe Roly pt e clar ca e utist si tine la aceasta echipa, nu as vrea sa plece dar cum zice si Ady Max cine e de vina ca UTA joaca asa cu mingi lungi de ani de zile inclusiv in D asa se juca dar era prea buna echipa pentru aceea divizie, in C am avut lot de B sa fim realisti trebuia sa defilam dar ne-am chinuit (tot cu mingi pe sus pasa pe varfuri), anul trecut la fel in B dar ne-a iesit multe meciuri castigandu-le pe ambitie si pe pregatirea fizica excelenta ( acum aceasta lipseste echipa in min 70 parca se sufoca) si o mai mare siguranta in aparare pe care o dadea cuplul Botis Manea ceea ce azi din pacate Gligor nu o prea ofera. Roly din pacate dupa cum am mai zis in comentariile mele nu poate schimba registrul e jocul pe care il stie orcati jucatorii i se vor aduce tot cu cei pe care ii stie va juca. Zici ca au plecat Hlistei, Rus si Man. Hlistei, nu era titular, are inlocuitor Andor care pare mai in forma ca Copil dar joaca acesta, Man are inlocuitor Petre care anul trecut nu a prea jucat la prima echipa, Rus aici da ai dreptate trebuia un atacant ( cred ca s-a sperat explozia unui tanar) deci cam care e diferenta doar o pierdere. Pentru mine pierderea cea mai importanta este Botis orce am zice Gligor este mult sub el asa „mos” cum era, atat ca atitudine, cata ambitie oferea, cat mai ales ca joc

      Forza UTA victorie cu Colentina

      0
      0
    3. Vezi ca il uiti pe Andor, oricum sezonul asta la majoritatea meciurilor de acasa am fost dominati, Valcea, Mioveni, Afumati. Nu jucam nimic !
      Sezonul trecut tot s-a vorbit sa construim echipa pentru liga 1, pai da asa se construieste echipa, ca jucam cu mingi lungi ?

      0
      0
      1. Red, „cind doi oameni iti spun ca esti beat du-te si te culca”, cind cineva se crede si superior, si destept iar altii, nu putini,care nu-l vad asa, sint prosti, asta tine de altceva. Ia-l acasa pe Nagy !. Nimeni nu are nimic cu omul Nagy, ci cu antrenorul Nagy.. A promovat din judet in C datorita unui Pecica-Gloria ( nu pe puterile lui UTA), a promovat in B, la Becicherec, meci egal (” de la egal,la egal, amical”), anul asta e sub anul trecut, desi are echipa buna. A avut doua stagii de pregatire afara, UTA joaca din prost in mai prost,si tine 5 (cinci) echipe cu cheltuiala…ca sa ne rupa in bataie …Sepsi. Eu, unul sint satul de acest antrenor. Partea proasta e ca m-a saturat de afaceri aiurea si Meszar. Cui ii plac Meszar si Nagy sa-i sustina, sa mearga la stadion si sa rabde penibilul oferit !

        0
        0
  14. Poti sa aduci antrenor si pe Guardiola, cu jucătorii aceștia nu se poate mai mult, cei care au plecat au cantarit foarte mult in angrenajul grupului. Numai gândiți-vă câte goluri decisive au marcat Man si Rus, cum scotea Hlistei adversarul din joc cu dribling sau din preluare, nu mai vorbesc de Botis care asa lent cum era, compensa din poziționarea in teren, era imbatabil in duelurile aeriene, si cel mai important era liderul echipei care știa sa de a un imbold echipei si crea buna dispozitie in echipa..cred ca lipsesc băieților petrecerile dupa victorii 🙂 eu unul nu cred ca un antrenor din Arad poate face mai mult cu acest lot…nici macar Feri Tisza, care nu cred ca ar mai avea răbdare cu limitatii tehnici Chindris, Jorza, sau Tănase, si cu fitele de vedeta ale lui Stratila sau cu indisciplină lui Burla..trebuie sa acceptăm realitatea ca avem o echipa de mijlocul clasamentului, care nu are cum in aceasta formulă sa progreseze! Dar sa luam partea pozitivă, care este faptul ca această echipă este una ieftină, cu exceptia lui Stati la si Curtuius, au salarii mici deci relativ usor de ținut echipa pe avarie pana e gata stadionul, cand probabil se va crea o emulație in jurul echipei orasului, si nu vom fi in situatia rapidului, u cluj, sau petrolul, care s-au întins mai mult decat le a fost plapuma , si au răcit de au murit..Cu tot cu stadioanele lor de 5 stele cazul ploiestenilor si al clujenilor si urmează pandurii sa aiba aceași soarta! Pt mine acest Meszar este garantul continuității!! Iar Roland Nagy pe care-l huliti atat de mulți, este cel mai ,,utist,, antrenor din ultimii 20 de ani încoace! Toti au fugit cand nu au fost conditii, el a pornit de jos cu multe neajunsuri, a tăcut si si-,a făcut meseria asa cum a stiut si a putut! Ar fi o tîmpenie sa fie schimbat, mai ales ca ma repet, dar asta e adevarul, nimeni nu poate scoate mai mult din aceasta echipa!!

    0
    0
  15. Daca ar mai pleca inca 3 jucatori si aici ma refer la stratila, curtuius si petre, cred ca nu exagerez daca zic ca si divizia c ar fi o palarie mare!

    0
    0
  16. Ce sa mai o lungim, la ora actuala UTA. nu are echipa de liga1 sa promoveze, este o echipa de mijlocul clasamentului. Numai daca din iarna ar veni niste transferuri serioase ar mai fi sanse dar tare imi este frica ca o sa fie prea tarziu !!!

    0
    0
  17. Indiferent de rezultatul meciului urmator noi vom comenta pro ROLI sau anti. CONDUCEREA NU ISI FACE TREABA jucatori…………..NU ,si nu ia taurul de coarne!

    0
    0
  18. Penibil antrenor !-Nagy: „Rezultat rușinos, jucătorii noștri au trădat fotbalul. Să se uite mai bine la ei!”. Adica, la esec de vina sint jucatorii, tu antrenor le-ai spus, e treaba loc ca nu au putut, nu au stiut, etc. Pestele de la cap se impute dle Nagy, adica …de la antrenor. O echipa pierde sau castiga impreuna, dar tu antrenor cauti sa dai vina doar pe jucatori. Este si penibil si neadevarat. Pina cind nagy ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button