UTA Arad

Remarcă tristă pentru Nagy: „Dintre cei patru atacanți cu care am început sezonul, mai avem, eventual, unul pentru meciul cu Juventus”





La puține secunde după ultimul fluier al partidei dintre Mama Mia Becicherecul Mic și UTA, Roland Nagy a răspuns la nivelul gazonului întrebărilor puse de jurnaliștii unui post TV regional. Aceștia au încercat să-l convingă pe antrenorul „alb-roșilor” că Marius Curtuiuș, eliminat la Sfântu Gheorghe pentru două cartonașe galbene, nu are drept de joc nici în campionat.

Fiindcă regulamentele în România sunt ambigue, iar „Bătrâna Doamnă” chiar are de suferit de pe urma lor atâta timp cât juniorul Ionuț Tănase pur și simplu va sta trei meciuri oficiale (două de campionat) și unul de Cupă pentru a nu se risca o contestație, Nagy a avut o remarcă tristă, dar cât se poate de reală, despre situația creată. Nu știu dacă îl vom avea și sâmbătă pe Curtuiuș , regulamentul e interpretabil. Nici nu mai știu ce să spun pentru că din patru atacanți pe care i-am avut sezonul trecut și chiar la începutul acestuia, între care doi ne-au părăsit din diverse motive, mai avem, eventual, unul pentru partida cu Juventus. E foarte greu să ne descurcăm. Pe undeva am și crezut că la echipa a doua avem jucători care tind rapid spre Liga 2-a, dar și azi mi-am dat seama că mai e drum lung până acolo. Nu stăm prea bine numeric  și valoric. Nu vreau să fac acum o analiză, dar nu suntem pe măsura campionatului ce se joacă acum. S-au comasat seriile și e altceva. Se joacă 19 etape în tur și alte 19 în retur, iar problemele se văd deja, cu jucători suspendați sau cu Petre care e la lot. Este clar că trebuie să improvizăm, rămâne de văzut ce avem și ce soluții găsim pentru sâmbătă”, a punctat antrenorul principal al echipei fanion a Aradului.

Cu toată explozia lui Petre și calitățile certe de golgheter ale lui Curtuiuș, când dintr-o echipă dispar doi jucători (Rus și Man, plecați în Liga întîi) care în stagiunea trecută au totalizat 20 de goluri și nu este pus nimic în locul lor se simte și încă cum. Numai astăzi, dacă în locul improvizației Andor – vârf ar fi apărut un atacant de meserie, poate soarta calificării în fața Becicherecului ar fi fost alta. Dar e cineva din conducere mișcat de această situație?

Cât despre „speța” Curtuiuș aceasta este clară din punctul nostru de vedere. Nu mai departe de acum trei săptămâni, sebișeanul Cornel Suciu a fost eliminat de pe teren pentru două „galbene” în campionat, a stat în Cupă, iar în etapa următoare de Liga a 3-a s-a aflat din nou în „iarbă”.

FOTO: UTA Media Design

11 comentarii

  1. Curtuius trebuie sa joace pt. ca cupa Romaniei este considerata meci oficial. Ce sa se interpreteze,ca asa a fost mereu, daca nu sunteti lamuriti dati un telefon la FRF sau LPF. din timp ca sa nu aveti surprize. Oricum cu Curtuius sau fara Curtuius, UTA. va avea mult de furca cu Juventus . UTA. trebuie sa castige acest meci obligatoriu in niciun caz nici meci egal nu este bun ,pt. ca daca se intampla asa, UTA. se departeaza foarte mult de podium si va fi greu sa mai revina acolo sus.

    0
    0
    1. Sper sà ai dreptate domnule,, nelu Tg.,, sa bata uta simbàtà ! Dacà nu bate pe Iuventus cred ca uta mai sus de locul 6 nu va fi la sf. campionatului!

      0
      0
  2. Cum dracu sa te duci la Mama mia sa joci si sa faci figuratie pe teren ,chiar si cu echipa2a in frunte cu Burla, Filaret, Copil si Andor !!! Cred ca daca era Stupar pe banca ii manca de vii . Pai ce mama dracului fac astia la antrenamente zi de zi !!! Nu te supara domnule Roly pe mine dar dumneata esti un antrenor prea bland cu ei. Nu poti sa te prezinti in asa hal cu UTA. pe teren si sa fie umilita de toate satele din zona. Nu va vad bine nici sambata cu Juventus daca continuati asa fara sa fiti putin cu mana de fier in fata lor.

    0
    0
  3. Lipsa crasa de profesionalism.la UTA, daca Curtuius nu are voie in campionat, avea voie in Cupa si invers. Conducerea „de rahat”, a clubului nu este capabila sa ceara lamurire de la FRF, daca ea este necunoscatoare de regulamente. Cu Tanase acelasi , lucru este junior, putea juca la UTA II sau la junori , dar a stat. Apoi , Nagy culege ceea ce seamana, nu i-a mai bagat de loc pe Filaret, pe Celea, pe altii, macar 20 de minute ca tine de Gligor si Manea, acum descopera ca unii care nu-i baga de loc , scad in valoare. Are sa moara cu tinerii astia de la Atletico, de gat, astia nu au crescut in valoare, pentru ca nu au fizic, tehnica nu se poate ameliora, in jocul actual de bubuiala,( singura valoare certa este Petre), iar conditia fizica ( UTA nu are preparator fizic) este aproximativa. In concluzie avem o UTA mult sub anul trecut, cu plecari care au slabit, cu lipsa de interes la aducere in loc a ceva, cit de cit similar, cu o continuare de fortare a juniorilor da la Atletico (chiar in detrimentul rezultatului) , cu o trupa de antrenori care nu prea stie cum este fotbalul modern si pregatirea fizica actuala. Deci, vom inota in B, spre satisfactia unora pentru care Divizia A ar fi o bataie de cap. „Pestele de la cap se impute”…!

    0
    0
  4. Nu inteleg de ce tot se mai pune intrebarea despre cartonasele din cupa. De cand mai stiu eu, intotdeauna s-au luat in considerare meciurile din cupa.

    0
    0
    1. cate etape a primit Tanase ca nu mai inteleg ca eu stiu ca la rosu direct se ia 2 etape normal ar avea drept sa joace sambata?

      0
      0
    2. Asta e o tampenie marca Romania,cum dracu sa fi suspendat intr-o competitie si sa-ti ispasesti etapa sau etapele de suspendare in cu totul alta?La fel ca si treaba cu urnele,pana si in semifinale sunt urne valorice.De aia am ajuns unde am ajuns,te apuca scarba sa te mai si uiti la fotbalul mioritic

      0
      0
      1. e vorba despre competitii oficiale … campionat, cupa romaniei, cupa ligii … se cumuleaza ca etape de suspendare in ordinea programarilor

        0
        0
  5. TREZIREA BA ADORMITILOR!! NU AVEM JUCATORI! NU AVEM VALOARE! VREM SA PROMOVAM IN LIGA 1 DA NU SUNTEM IN STARE SA BATEM O ECHIPA DE LIGA 3!
    RUSINE CONDUCERII!! RUSINE ROLI! RUSINE

    0
    0
  6. Nu vezi Rosule, cand anul trecut am fost foarte aproape sa promovam, acuma lumea a avut sperante pt. ca UTA. sa promoveze si cand colo surpriza ,UTA. a devenit PIATA de DESFACERE pt. alte cluburi si totul sa sfarsit, au promis sarea cu marea si sa ales praful !!! Tare sunt curios sambata ce va face cu Juventus . Eu unul cred ca, NU SE VREA DEOCAMDATA , MAI MULT de LIGA !. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button