UTA Arad

Vasiu și Zdrențan revin la „vatră” din iarnă: Cei doi fundași vor evolua pentru început la UTA II





Doi dintre fotbaliștii generației 1997-1998 a clubului Atletico, care i-au dat UTA-ei pe Tănase, Petre, Costin, Jorza, Covaci sau Man (care între timp s-a transferat la Steaua), se vor întoarce din iarnă la „vatră”. Bruno Vasiu și Dacian Zdrențan au semnat deja cu echipa fanion a Aradului și vor fi la dispoziția „satelitul” lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin începând cu luna ianuarie a anului viitor.

zdrentan

De fapt, Zdrențan (foto 2), care face la Faculatea la Arad, se antrenează deja cu UTA II, dar va juca pentru CS Ineu în această toamnă. Fotbalistul de 19 ani se descurcă bine pe mai multe posturi cu caracter defensiv, dar e de meserie fundaș dreapta.

Bruno Vasiu (foto 1, 19 ani) s-a transferat la Academia Hagi în urmă cu 5 ani, dar ascensiunea sa s-a oprit din pricina unor probleme de sănătate. Și în prezent, masivul fundaș central trebuie să facă o intervenție chirurgicală, în așa fel încât din primele zile ale anului viitor să se poată apuca de treabă la capacitate maximă.

„Într-adevăr, am semnat contracte cu cei doi tineri fotbaliști. Vor fi la dispoziția clubului de la începutul anului 2017”, a confirmat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

11 comentarii

  1. Mai domnule Gradinaru,daca si astea le consideri transferuri la UTA. …….. Mai bine zi ca UTA. este un club de juniori si pepiniera altora.

    0
    0
  2. Zicea un baiat nel. intr-un comentariu de-al lui ca, degeaba criticam in stanga si in dreapta pt. ca UTA. nu are stadion si ca noul stadion va fi gata abea in 2018 si ca deaia nu vor sa aiba rezultatele mult asteptate de cei care iubesc UTA. Da domnul ne ,de acord cu tine dar ce ne facem ca uite la fel ca la UTA. in aceeasi situatie se afla si Chindia Tgv. care nu nu sa mai facut imbunatatiri de dupa revolutie,nu sa miscat nimic ,avand loc de antrenament pe terenul 2 ca vai de mama lui cum fac antrenament atat jucatorii Chindiei cat si toate grupele de juniori pe cate o bucatica de teren si uite ca Chindia sta bine ca lot si rezultate avand un antrenor bun si tot nu se mai vaita ca vezi doamne unde v-om juca daca intram in liga1 !!!.

    0
    0
    1. ai dreptate nelule, dar te intreb si totusi daca chindia promoveaza – unde vor juca?
      ca pe actualul stadion sigur nu vor juca.

      0
      0
  3. Gradinarule,ca utist ruginit,te rog adu doi fundasi centrali tineri si cu talie,nu rudimentari ca cei ce i avem,ca uite ce patim!Daca nu schimbi fundasii centrali,nu cred ca mai merita sa ne mancam nervi cu asti si sa rada alti suporteri de noi utistii!!!!Daca nu sunteti instare,va aduc eu fundasi ca FL Ilie..Seronii,dar nu poti juca cu ,,pitiganii,,….care greu castiga un duel aerian ..!Sa vina Vasiu si Zdrentan,ca de ,,actualii,,ne am saturat cum gafeaza!Ne trebuie antrenor dur,ca Roly e prea molatic,vorba lui Gio Cantazaritii…E bun un D tru Mitu,Stupar… care nu acepta sa rada lumea de ei !Hai UTA ,ca ne am facut de rusine la Mama Mia…!

    0
    0
  4. Daca Chindia va promova, meciurile de liga1 dupa cum se aude ,se va juca la Ploiesti sau Pitesti.

    0
    0
  5. Macar sa intre Chindia,dar nu poate pt. ca sunt jocuri de culise . A-ti vazut ca si ei au avut aceeasi soarta cu Brasovul privind arbitrajele. Nu a-ti vazut ca Paul Enache de la ei ,a sarit la gatul lui Croitorul cand sa vazut criticat arbitrajul. Dar la pus la punct imediat Ghergu presedintele Chindiei. Eu vreau sa intre UTA. binenteles dupa primul loc dar cu lotul actual nu se poate,poate daca s-ar face niste eforturi sa se aduca la echipa 3-4 jucatori cu experienta pe posturile deficitare,dar cu parere de rau ,este greu de facut asta atata timp cat politica clubului este juniorii si sa vazut ce a iesit cand au fost inlocuiti jucatorii de baza spre final.

    0
    0
  6. Subiectul in discutie este revenirea lui Zdrentan si Vasiu,si in plan secund ce vine si ce pleaca de la UTA. Unul joaca la Ineu , unde nu a facut chestii de remarcat( si unde va juca pina la iarna), altul ,plecat cu sperante ,la Hagi si s-a intors „impuscat”-trebuie sa se opereze ( daca sint in discutie ligamentele incrucisate, imi si vine sa rad de UTA , vindecarea ia minim 6 luni, apoi ce o fi , nu se stie). Astea nu se pot numi transferuri, ci repatrieri de emigranti…din mila. Dl Meszar pare a fi „capul care decide”, la UTA si o face prost. Nu putem uita ca a fost( si cred ca inca mai este) sef la Atletico, ca este sef la sportul aradean si ca ,nu numai din umbra, tot el comanda la UTA. La UTA un sef responsabil, care nu se gandeste doar la Atletico, ar fi adus :un stoper, doi mijlocas tehnici ( macar Bozian, dar exista …puzderie),tineri under 21, din divizia C zonala, care sa nu fie de la el ( adica de la Atletico), s-ar fi descotorosit de citiva …”puturosi”. Dar daca ii merge bine si nimeni nu se sesizeaza ca dansul e bagat in prea multe interese ..asta e !. Cu o asemenea politica UTA nu ca promova niciodata Nagy nu este un antrenor, cu care tinerii sa progreseze, decit daca ei au calitati deosebite ( ca Man, ca Petre ), la el se bubuie, constructie e nula,la el Chindris , paseaza la infinit,doar lateral si inapoi, la el cei mai buni se schimba prin min 70,la el a avea 2-0 la pauza, e ceva asa de rar , ca eclipsele de soare. Dar e docil, e ieftin, bun cu jucatorii, amic cu colegii antrenori, cum nu e presiune, este pentru UTA de azi aantrenor ideal, adica vorba aia : ” nici nu te lasa sa mori, nici nu te lasa sa traiesti”. Asa ca UTA a mai pierdut un an, asa ca si „constructia UTA – Batrana Doamna” este in deriva, are putreziciuni care sapa la temelia ei, aceasta UTA, in forma de azi are sansa lui Gogu’ Mortu’ : adica sa moara iarna de frig, sau vara , de foame. Culmea , culmilor este sprijinul neconditionat al galeriei de tineri, multumita…cu putinul din Judet, dim C, din B.

    0
    0
  7. Nu cu postarea de mai sus tebuia sa imi incep ziua. 06 Octombrie este, mereu, o zi si trista si nobila in viata unui utist, care se respecta. Este legata de Iosf Petschovschi, legendarul fotbalist utist, de marile victorii ale UTA-ei CEA MARE, a celor care au jucat fotbal liga el, l-au cunoscut, l-au ovationat. Dumnezeu sa il odihneasca in Pace !!! Nu toti realizeaza ce a fost, ce a realizat si ce mai inseamna , azi, Ceala ! A ramas doar un refren „…..E Petschovschi, fotbalistul……” Dar cine mai rezoneaza la nivelul la care a fost dusa UTA, cu el ?.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button