UTA Arad

Oprița: „Nu e un meci cu conotații de promovare, noi suntem conjunctural pe primul loc”





Mâine, de la ora 15,30, gruparea arădeană va primi vizita liderului surpriză a ligii secunde. Juventus București este o formație nou promovată în acest eșalon, însă după o vară cu achiziții importante pentru acest nivel, culege roadele unui lot cu experiență în rândul căruia se evidențiază extrema Chipirliu, ajunsă la zece goluri stagionale. Pe banca tehnică a echipei ilfovene este Daniel Oprița, antrenorul în vârstă de 35 de ani reușind până acum un parcurs demn de luat în seamă.

„Nu cred că se poate spune că e un meci cu conotații de promovare, deoarece noi suntem conjunctural pe primul loc și nu avem ca obiectiv direct promovarea în primul eșalon. Este, însă, o partidă foarte importantă și grea, deoarece UTA este o formație foarte puternică. Chiar dacă are o serie de rezultate mai puțin reușite, să nu uităm că nu a mai pierdut pe teren propriu din prima rundă a sezonului trecut. Au de partea lor și suporterii, care cu siguranță îi vor împinge de la spate. Noi însă dorim să facem o partidă bună și să ne întoarcem de la Arad cu un rezultat pozitiv.Nu știu acum dacă ne va mulțumi un rezultat de egalitate, depinde de cum decurg lucrurile mâine. Cert este că UTA e la 5 puncte în spatele nostru, iar o eventuală înfrângere îi va îndepărta de partea superioară a clasamentului, ceea ce nu ar fi foarte bine pentru ei. Din punctul meu de vedere, e clar că ei își doresc promovarea. De aceea sunt convins că UTA va dori victoria cu orice preț la acest meci“, ne-a declarat Daniel Oprița.

Fostul atacant al Stelei a evoluat pentru o scurtă perioadă de timp și la UTA, în perioada februarie – mai 2008, dar afirmă că acest lucru nu contează acum. „Nu pot să spun că e un meci special pentru mine, deoarece a trecut mult timp de când am fost la UTA și am jucat foarte puțin în aceea perioadă. Pentru mine e o partidă de campionat împotriva unui adversar puternic”, a concluzionat Oprița.

Juventus București sosește la Arad în această după-amiază și nu are probleme de lot.

17 comentarii

  1. Fii sigur, Oprita, UTA va vrea sa castige „cu orice pret”. Sper ca la acest meci UTA sa fie conectata total : cu conducerea, cu banca, cu cei ce vor juca. fara victorie, eu cred ca va fi mare deranj !

    0
    0
    1. daca pierdem v-a fi mare deranj deoarece doar la meciul cu poli vom mai avea tribunele pline in rest va bate vantul pe motorul

      0
      0
      1. Oricum bate vantul pe motoru, echipa asta nu a fost acceptata de aradeni, nici azi nu vor fi mai mult de 500 de spectatori, in plus au mai si pierdut din putinii sustinatori cu ultimile ,,manevre,, care tradeaza faptul ca nu se vrea promovare anul acesta desi declara altceva

        0
        0
        1. Nu o fi fost acceptata de unii carcotasi penibili insa e de-e dreptul ridicol sa afirmi ca doar 500 de oameni vin la meciuri cand pe Motorul asa cum e baza aia vin meci de meci intre 1300-1500 de oameni.
          Multi sunt comozi, baza nu iti ofera niciun confort, locuri de parcare putine, departe si toate astea se simt.

          Parerea unor carcotasi care doar baga batul prin gard nu conteaza. Ca iti place sau nu, asta e UTA, echipa asta marca, palmaresul si e singura continuatoare a UTA-ei de altadata.
          SA-ul lui Gio nu a detinut niciodata marca UTA. Atunci nu te-au deranjat combinatiile facute de broscar, te deranjeaza acum cand clubul are o baza solida si o pepiniera serioasa.

          Sa dea Dumnezeu sa ai tot atat parte de bine pe cat doresti tu UTA-ei. Nimic in plus, nimic in minus. Valea!

          0
          0
          1. Tu traiesti intr-o realitate paralela, pe care probabil ti-o imaginezi..nu sunt eu de vina ca vin 500 de spectatori degeaba ma ataci..si de dorit doresc doar binele acestei echipe care e echipa orasului acum, chiar daca nu este UTA aia laureata..voi astia din galerie daca omul spune lucruri care nu sunt pe placul vostru, desi sunt evidente incontestabile, usor de dovedit, acele persoane sunt dusmani care vor doar raul clubului..hai sictir galeria lui peste prajit

            0
            0
  2. Nici o sansa pt UTA..poate doar o ploaie torentiala ne salveaza de la infrangere..sant mai tehnici mai rapizi, nici cu un arbitraj favorabil nu-i putem bate! Pun pariu cu oricine ca uta maine pierde.

    0
    0
      1. Bun..care pierde pariul va scrie un comentariu la live textul meciului ca e un tampit care nu se pricepe la fotbal!!

        0
        0
    1. Acum pe bune comentam doar sa ne aflam in treaba mie nu mi s-au părut asa senzationali ce super jucătorii au eu in afara de buhaescu nu stiu pe nici unul despre ce vorbim

      0
      0
  3. Meci foarte greu pt. UTA. ,cine va juca mai bine, acea echipa va castiga. Petre era o piesa grea ,de baza in angrenajul echipei. Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!! Rezultatul de egalitate nu este bun pt. UTA ,numai VICTORIA.

    0
    0
  4. Nu zic ca UTA. va pierde maine pt. ca fotbalul este imprevizibil,dar la cum se prezinta lucrurile la UTA. in ultimul timp, Juventus are prima sansa. Eu nu zic nimic de rezultat, v-om vedea ce va fi. Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  5. Să nu uiți, nesimțitule, cum ai dansat ostentativ în fața suporterilor arădeni după un gol din meciul Petrolul – UTA (3-2) de acum cătiva ani. Sper sa te primească suporterii arădeni așa cum „meriti”.

    0
    0
  6. Oprita a fost atacant bun, dar la uta a fost praf..nici nu cred ca a marcat vreun gol aici, era ratalaul de servici, la fel ca Danalache, dar lunganul a mai si bagat-o intre ate..

    0
    0
  7. Cosmin 1987? Oprita a facut si alte gesturi mai lipsite de caracter. iti amintesti cand a scuipat in fata un suporter utist? a fost mare scandal atunci. eu nu am uitat si sper sa fie tratat ca atare azi de cei din tribuna. urez bafta echipei chiar daca in momentul de fata sunt foarte suparat pe toata lumea din acest club.

    0
    0
  8. Oprita ..e Oprita, el isi apara interesul, iar meciul ala cu Petrolul, a fot BLAT, era 0-2, in min 70, Lui Cantazzaritti „i s-a facut rau” , a intrat la cabine si ( „s-a facut bine”),a iesit la 3-2..l… S-a jucat ,parca la Prejmer. Nu caracterul lui Oprita ma intereseaza, ci cum va juca UTA, azi. Sper ca din primul minut sa atace desi Jorza e asa si asa, iar Covaci, e si slabut si mutat mai in fata, nu-l vad bine acolo (Lipsesc Petre, iar pe Tanase vad ca nu l-au rezolvat, caci conducerea asta a lui UTA este impotenta. Omul a sta cam de 3 meciuri oficiale ,pina acum si inca mai sta, pentru 2 etape susspendare. Meciul pare deschis, nu cred ca Juventus -un club bine organizat- se va apara supranumeric, iar UTA nu prea stie sa atace. Sper sa nu luam repede gol. Eu, daca eram antrenor ( nu sint, dar nici Nagy nu este o mare valoare) jucam cu Celea fundas, cu Gligor si Chindris la mijloc si cu Jorza, mai in fata, fara Covaci

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button