SOIMII PÎNCOTA

Echipele bune nu au milă de „alb-negrii”: Chindia Târgoviște – Șoimii Pîncota 6-0





Când dă de o echipă mai bună, cu pretenții de promovare, Pîncota se transformă în formația naivă și labilă din debutul stagiunii, când scorurile „fluviu” o inundau etapă de etapă. În Cetatea Chindiei, „șoimii” nu au avut nicio șansă, doar ratările mari ale gazdelor ferindu-i de o umilință și mai mare decât cea înregistrată pe tabelă: 0-6!

Ghinionul „alb-negrilor” a fost și acela de a fi dat peste o formație rănită, care avea nevoie, pe lângă cele trei puncte, și de o prestație concludentă, de moral. Iar ea s-a născut cu Stelitano et. comp. pe post de jaloane. Scorul s-a modificat încă din minutul 4, după reușita cu capul a a fundașului central Vătavu. Horvath a avut inspirație, dar mai ales noroc în fața lui Cherchez, care a tras de două ori în el. Apoi, bara s-a opus și ea la șutul lui Honciu golului de 2-0, ce – totuși – a venit după pauză. Autor a fost Neguț, tot cu capul, din careul mic.

Ca de fiecare dată, „șoimii” au căzut și fizic după 50-55 de minute, astfel că showul gazdelor a fost complet. Cherchez (min. 50), Neguț (min. 59), Honciu (min. 64) și Pencea (min. 79) au rotunjit tabela în urma unor faze frumos lucrate de trupa lui Croitoru, dar favorizate de un adversar moale, pierdut în spațiu.

Dar, dincolo de carențele de ordin fotbalistic, sunt destule și de ordin organizatoric și financiar. Se știe că echipa a făcut deplasarea la Târgoviște cu autoturismele personale, iar, din informațiile noastre, nu a fost achitată nici factura la hotelul din Moreni la care au tras aseară târziu pîncotanii. Dar, cea mai mare problemă e legată de juniori și de participarea acestora în întrecerea oficială. La o următoare neprezentare a acestora, și prima echipă are de suferit, cu excluderea din campionat.

Formații:

Chindia: Aioani – Dr. Pătru, Vătavu (80 Ioniță), Bg. Dinu, C. Dinu – Andr. Neagoe, Honciu, L. Mihai (76 L. Mihai), Rosciugă (69 Parghel) – Cr. Neguţ, Cherchez. Antrenor: Nicolae Croitoru

Şoimii: Horvath – Stelitano, Dulap, Ianc, Sarr – D. Popa, Taider – Copilescu, Murakami, Stoichiţoiu (69 Andrei Pătrașcu) – Randy (54 Farcaș). Antrenor: Nicola Jovanic

Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploiești), Ioan Ciocănea (Sibiu), Petrică Cîmpeanu (Cluj).Rezervă: Andrei Moroiță (Ploiești).

Observatori FRF: Victor Stănișteanu (Buzău), Sorin Găman (Târgu Jiu)

2 comentarii

  1. Massone si Micari mai bine retrageti echipa din campionat ca nu o sa va salvayi de la retrogradare si toti descultii va bat si inca la scor !Decat ciuca batailor…!

    0
    0
  2. Cat mai continua circul acesta ieftin?Deja e chiar penibil ce se intampla iar la juniori de unde sa aduca jucatori daca NU SUNT,cei care au fost nu mai vin datorita ,,conditiilor ,, oferite(lipasa teren,lipsa echipamente,etc).Au fost deplasari unde nici macar O STICLA CU APA nu au primit!!!!Ce parinte lasa coplilul la asa conditii???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button