Gloria LT Cermei

Bozian îi pune gând rău Cermeiului: „Vrem punctele ce să ne mențină pe podium”; Bulza crede că echipa sa are antidotul





La două săptămâni după victoria de la Șiria cu UTA II (1-0), Lugojul „ancorează” pe terenul unei alte divizionare a treia arădene. La Cermei, o așteaptă un adversar de un cu totul alt calibru decât „satelitul” Bătrânei Doamne, care vine după un rezultat pozitiv în deplasarea complicate cu Ighiul.

Pe de altă parte, „alb-roșii” de pe Teuz nu au mai cunoscut gustul succesului de trei etape, iar președintele clubului subliniază: „Vrem să câștigăm tot timpul, indiferent de adversar și teren. Asta e menatalitatea noastră și nu de acum, ci dintotdeauna. Sperăm să și putem, mai ales că întâlnim un adversar bun, pe care-l respectăm, dar pe care vrem să-l băgăm sub noi în clasament după meciul de sâmbătă. Știm și noi că jocul lor de atac depinde mult de forma lui Bozian, sperăm să nu prindă o zi prea bună. Dar, oricum ar fi, eu am încredere în băieți, am demonstrat și etapa trecută că putem juca de la egal la egal cu oricine. În plus de asta, suntem în grafic ca și rezultate, deși, bineînțeles, ne dorim tot timpul mai mult. Contăm pe sprijinul suporterilor noștri fideli, de altfel așteptăm oameni din toată zona, iar <<șoriceii de tastatură>> ne pot ignora, așa cum o facem noi cu ei”, a menționat Petre Bulza.

bulza

Lugojul vine după două succese consecutive, ce au dus-o pe ultima treaptă a podiumului lângă Ripensia. Dar, pe lângă puncte, Bogdan Bozian a ținut să remarce jocul bun, în creștere, a formației sale. „Dincolo de rezultate, eu zic că am jucat bine, atât la Șiria, cu UTA II, dar mai ales cu Deva. Deși am câștigat doar cu 1-0, am mai avut și alte ocazii, printre care și două bare și nu am riscat aproape nimic în apărare. Vrem să continuăm pe aceeași linie pentru a rămâne pe podium și chiar să ne desprindem puțin de pluton, deși suntem conștienți că ne așteaptă o echipă bună, foarte motivată, în special acasă. Îi cunoaștem din amicalul din vară, când i-am bătut cu 4-0, dar sâmbătă va fi un cu totul alt meci. Au destui fotbaliști de valoare și experiență, care pot face oricând diferența, dar au și puncte slabe pe care le cunoaștem și noi și de care vom încerca să profităm”, a menționat „decarul” Lugojului, care își revede foștii colegi, Calvin (de la Gloria) și Suslak (Sebiș).

Dacă Cermeiul nu are nicio problemă de lot, bănățenii nu pot conta în continuare pe fundașul Horcea (suspendat), mijlocașul Mărmăneanu și atacantul Silaghi, ambii accidentați.

Formații probabile:

Cermei: Rusu – Petrache, Calvin, Cotoc, Suslak – Coșa, Nistor, Varga, Aldan – Diarra – Bulza.

Lugoj: Filip – Precupanu, Drăghici, Miculescu, Roșie – Lazea, Ciubotariu – Drăgulescu, Bozian, Livan – R. Rus.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button