Volei

După 30 de ani, voleiul arădean feminin revine la serviciu

Ne-am obişnuit deja ca UVVG ProVolei Arad să deschidă, rând pe rând, porţile închise de mult ale unui sport cu tradiţie în Arad. Şi chiar să facă o oarecare performanţă, dacă ne gândim la sală, sau chiar performanţă maximă dacă ne gândim la cel de pe plajă. A venit rândul fetelor să revină în prim-planul competiţăiilor de senioare. Clubul condus de Radu Sabău propune o grupare în A2, acolo unde există echipe cu pretenţii, precum Agroland Timişoara, CSU Oradea, „U” Cluj, Medicina Tg. Mureş, CSM Satu Mare, CSU Braşov sau CSU Timişoara.

Antrenorul formaţiei arădene, Traian Costea, are priveşte cu încredere spre acest sezon, având la dispoziţie 10 fete. „Sincer, nu am nici o emoţie, pentru că nu avem obiective anul acesta. Dar ne aşteaptă un sezon greu, eu consider grupa noastră ca fiind una a <<morţii>>, datorită formaţiilor puternice pe care le vom întâlni”, ne-a declarat profesorul arădean.

Sâmbătă de la ora 11, Aradul joacă la Oradea, după 30 de ani de pauză din lumea voleiului feminin de senioare. Iar peste o săptămână, în Polivalenta arădeană, vine CSU Timişoara.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close