UTA Arad

Lider neschimbat în vestiarul UTA-ei! Manea, Curtuiuș și Miron – „locotenenții” lui Gligor





O singură zi a planat incertitudinea asupra căpitanului echipei fanion a Aradului. Laurențiu Roșu le-a cerut noilor săi elevi să-și exprime opinia prin vot secret, astfel că după descifrarea bilețelor scrise ieri, Alin Gligor a fost confirmat liderul vestiarului. Noutatea ar fi că lângă fundașul de 32 de ani, cel mai mai experimentat fotbalist din lot apar trei vice-căpitani aleși și ei colegi. Ei se numesc Alexandru Manea, Marius Curtuiuș și Bogdan Miron. De altfel, cei patru sunt printre primii jucători care ies pe gazon la meciurile oficiale, alături de Chindriș.

Pe de altă parte, Laurențiu Roșu, noul antrenor principal al arădenilor a ținut să precizeze: „Căpitanul echipei îl voi anunța în ședința de dinaintea fiecărui meci. Nu putem spune, în general, că un jucător sau altul va fi prezent cu siguranță pe teren. Pot să apară accidentări, ca să dau un exemplu”. 

De menționat că la vot au participat și fotbaliști care încă nu au debutat în Liga a II-a pentru UTA, gen Celea, Gîrbiță, Copaci sau Ungurianu.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button