UTA Arad

Juventus nu a mai plătit contestația împotriva lui Curtuiuș, rezultatul rămâne 0-1





Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a dat verdictul în privinţa contestaţiei făcute de Juventus Bucureşti înaintea meciului de la Arad, din weekend-ul trecut, cu UTA. Conducătorii liderului Ligii 2 au pus la îndoială dreptul de joc al atacantului Marius Curtuiuş.

„În baza art. 26/2 din ROAF contestaţia clubului SC Juventus Bucureşti se respinge ca neregulamentară (netaxată)„, e verdictul comisiei FRF la contestaţia făcută de Juventus, astfel că rezultatul meciului rămâne cel înregistrat pe teren, scor 1-0 pentru bucureşteni.

Iată ce spune „Articolul 26 – Procedura soluţionării contestaţiilor” la punctul 2: „Contestaţiile soluţionate de comisiile competente ale FRF/LPF/AJF şi dovedite neîntemeiate, se resping ca nefondate, iar cele făcute contrar prevederilor acestui regulament (tardive, netaxate, nesusţinute, nesemnate etc.), se resping, de asemenea, ca neregulamentare”.

Mai pe scurt, dacă tot a câștigat cele trei puncte de la Arad, iar șansele de câștig erau mici, gruparea bucureșteană nu a mai susținut și cu bani contestația făcută la pauza meciului cu UTA. A fost mai degrabă un tertip pe care conducători cu experiența lui Gheorghe Chivorchian îl folosește pentru a tăia din elanul și concentrarea adversarilor, când aceștia simt riscul de a lupta degeaba până la finalul partidei. La pauza partidei de sâmbătă trecută de pe „Motorul” scorul a fost alb.

Marius Curtuiuş fusese eliminat cu o etapă înainte, la Sfântu Gheorghe, dar care a stat în Cupa României cu Becicherecu Mic.

Juventus s-a impus la Arad în faţa UTA-ei cu 1-0, după autogolul lui Alexandru David din minutul 70. Marius Curtuiuş a evoluat pe toată durata partidei.

Altfel, jucătorul lui Juventus, Valentin Dima, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 90+7 al meciului cu UTA Bătrâna Doamnă, a primit o suspendare de o etapă şi o amendă de 530 lei.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button