UTA Arad

UTA trebuie să o răsplăteasca pe CS U Craiova în „speța” coreanului Kim. Sau face recurs?





În urmă cu un an, clubul UTA anunța transferul unui fotbalist astiatic din curtea celor de la CS U Craiova. Kim Du-Ho Hery s-a remarcat cu ocazia selecţiei naţionale organizate de club la mijlocul lunii trecute și a evoluat pentru arădeni în turul stagiunii trecute în campionatul Ligii Elitelor și Liga a 4-a. Cu tată coreean şi mamă româncă, mijlocaşul de bandă născut în orașul Băniei, era în circuitul naţionalei Under 17 a României când a semnat cu Bătrâna Doamnă.

La un moment dat, însă, asiaticul a dispărut brusc de la clubul fanion al Aradului, acuzând – de altfel – și dureri la nivelul mușchilor abdominali, pentru ca în ședința de ieri a Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor să aflăm că era la mijloc și o problemă de ordin juridic. ”Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Club Sportiv U Craiova SA în contradictoriu cu pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă ca întemeiată. Obligă pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă la plata către reclamantul Club Sportiv U Craiova SA a sumei 3.200 lei cu titlu de compensație de formare pentru jucătorul Kim Du – Ho Hery. Obligă pârâtul Asociația Clubul Sportiv UTA Bătrâna Doamnă la plata către reclamantul Club Sportiv U Craiova SA a sumei 455 lei cu titlu de taxă de procedură. Cu recurs în 5 zile de la comunicare” – e anunțul comisiei federale.

Scăparea conducerii UTA-ei ne miră puțin, căci o știam atentă, ca să nu spunem tipicară, când vine vorba despre astfel de „spețe”.

Un comentariu

  1. „…asiaticul a dispărut brusc de la clubul fanion al Aradului, acuzând – de altfel – și dureri la nivelul mușchilor abdominali..”- nu era de la Atletico, a patit si el ce au patit si altii ( Mukarami, de ex). Nu a fost bagat in seama, suma de platit nu e mare, dar pe linga pierderea banilor, probabil e pierdut si fotbalistul. Nu e scapare, este un „mod de lucru”, la UTA Pina la urma . istetii conducatori de la UTA nu dau banii din buzunar….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button