UTA Arad

Weekend activ pentru suporterii „Bătrânei Doamne”: Întâlnire cu conducerea și susținerea echipei la Satu Mare





A fost o săptămână fierbinte pentru cea mai titrată echipă din Provincie. După trei ani ani de zile, a căzut capul antrenorului Roland Nagy, în locul său venind fostul său coleg de la Steaua, Laurențiu Roșu. Acesta a declarat sus și tare că obiectivul echipei este promovarea, condiții în care și politica șefilor clubului ar trebui să se schimbe puțin. Dar, mai multe, ar trebui să afle fanii care vor participa deseară la o întâlnire la Old Lady’s Pub. Iată și „convocatorul”celor de la Suporter Club UTA:

“În urma evenimentelor petrecute la UTA în ultimele zile, în speță rezultatele echipei și situația ce a dus la schimbarea antrenorului, am convocat o ședință a suporterilor în care să discutăm despre aceste aspecte într-un cadru mai organizat. Astfel, îi invităm pe toți utiștii interesați să participe la întâlnirea noastră de vineri, 14 octombrie, ora 18.30, la Old Lady`s Pub pe strada Poetului. Am lansat invitația conducerii clubului de a participa la ședința noastră și am primit un răspuns pozitiv. Ne vedem vineri la pub! Cu ocazia acestei întâlniri, membrii Suporter Club UTA vor mai putea achita și cotizațiile restante. Pentru noi doar UTA contează!”

Deplasare cu autocarul la Satu Mare

Apoi, duminică, fanii „alb-roșii” pleacă cu noaptea în cap pentru a asista la debutul lui Laurențiu Roșu la cârma echipei.

“În urma schimbărilor petrecute la UTA în aceste zile, meciul de la Satu Mare devine foarte important pentru noi. Trebuie să ne însoțim echipa în număr cât mai mare la acest meci, să ne aducem contribuția la obținerea unui rezultat pozitiv care să ne urce din nou spre primele locuri din clasament și care să reprezinte un început bun pentru noua conducere tehnică a echipei. Plecarea va fi duminică, 16 octombrie, la ora 05.30, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrieri la numerele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pagina de facebook a Suporter Club UTA. Înscrierea este obligatorie!”

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. O sa fie greu dar nu imposibil. In orice caz ,nu poate nici Laurentiu Rosu sa faca minuni peste noapte. V-om vedea ce va fi cu un lot siasa subtirel. Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button