UTA Arad

Andone: „Mă bucur că am câștigat de o manieră clară, dar trebuia să închidem mai repede meciul”

Olimpia Satu Mare a obținut una dintre cele mai facile victorii ale stagiunii în fața unei echipe UTA aflată în degringoladă. Dincolo de cartonașul roșu luat de Burlă, care a influențat desfășurarea ulterioară a ostilităților, e clar că echipa arădeană are mari probleme de exprimare, concentrare, dar mai ales de efectiv.

La finalul meciului, antrenorul gazdelor a vorbit despre un succes clar al echipei sale. „Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Mă bucur pentru băieți și mă bucur că în final am reușit să câștigăm de o manieră clară. În același timp, îmi pare rău că nu am reușit să gestionăm mai bine prima repriză și cu situațiile pe care le-am avut să închidem meciul mai reprede. Aveam nevoie să facem 2-0 mai repede să avem puțină liniște să jucăm mult mai liniștiți. UTA e o echipă care anul trecut a jucat barajul, o echipă care știe să joace chiar în inferioritate numerică și ne-a creat uneori probleme. Cu toate că avem un lot destul de restrâns încercăm să găsim cele mai bune soluții. Încercăm să gestionăm cât mai bine situația și să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus Bogdan Andone, preluat de satumareonline.ro.

Acesta a ținut să menționeze că problemele de ordin financiar ale echipei rămân în picioare. „Sper ca săptămâna asta să intre banii că dacă nu intră vor începe problemele. A fost o săptămână extrem de delicată pentru noi. Pentru mine ca antrenor, pentru ei ca echipă și ca grup. Toată săptămâna au fost discuții doar despre bani, iar miercuri spre joi am fost într-un impas destul de mare pentru că băieții nu mai răspundeau la comenzi. A fost o blazare. Mă bucur că am reușit să-i trezesc. Ieri, am avut o discuție pe tema asta cu ei și am renunțat la o sesiune de vizionare a adversarului tocmai pentru acest lucru, să le fac un șoc și să încerc să-i trezesc puțin pentru meciul de astăzi. Pentru că e foarte dificil după 4 luni de neplată să mai accepți o zi sau o săptămână. Sunt băieți care au copii mici, familii, soții, alții care poate își întrețin și părinții și e foarte delicat. Sper ca mâine sau cel târziu poimâine să se rezolve problemele. Chiar dacă nu se vor da toți banii, măcar o parte din cele restante să ne putem pregăti și noi în liniște pentru meciul de la Timișoara”, a adăugat Bogdan Andone pentru aceeași sursă.

Despre meciul cu UTA a vorbit și autorul golului cu numărul doi al sătmărenilor. „Am întâlnit o echipă care are pretenții la promovare, dar noi am zis că trebuie să ne facem jocul nostru, un joc care e în creștere și lucrul acesta trebuie să ne bucure pe toți. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. La urma urmei, contează și scorul pentru suporteri, iar când te uiți în clasament și vezi că urci ușor ușor simți că acest lucru trebuie să te motiveze și să te mulțumească”, a declarat Florin Mureșan pentru satumareonline.ro, completat și de Andrei Ludușan: „Suntem bucuroși că am câștigat și că am urcat în clasament și sper să o ținem tot așa”. 

FOTO: satumareonline.ro

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close