SOIMII PÎNCOTA

Pîncota joacă la Suceava! Finanțatorii italieni au convins 12-13 jucători să intre pe teren





„Cenușăreasa” ligii secunde se încăpățânează să arunce prosopul. Dacă nu intervin surprize neplăcute, de genul împotmolirii uneia dintre cele trei mașini care au plecat spre Suceava pe drum, meciul din cadrul etapei a 13 dintre Foresta și Pîncota va începe mâine, la ora 11.

Așa cum vă spuneam, ca și la partida de la Târgoviște, fotbaliștii „lanternei” au purces la drum la bordul autoturismelor, plus un microbus de 7 șapte locuri ce a plecat de la Arad cu Stelitano, Dan și Ursoi, plus preparatorul fizic, Călin Petrică. Din drum, vor mai fi „culeși” Horvath și Dulap, în timp ce cu celelalte două mașini mici vor ajunge în nordul țării oltenii Vulpe, Stoichițoiu și Copilescu, hondurianul Randy și focșăneanul D. Popa. Pe aeroportul din Iași ar trebui să aterizeze în această seară „stranierii” Taider, Sarr și Andrei Pătrașcu, dar și cel puțin unul dintre finanțatorii echipei. Se vorbește despre Salvatore Miccari, cel care ar fi alimentat cu bani această deplasare intempestivă a „șoimilor” la Suceava.

Bineînțeles, mâine dimineață, pe stadionul „Areni” se va pune doar problema scorului la care sucevenii vor câștiga în fața unei echipe ce nu a mai efectuat niciun antrenament de la meciul de la Târgoviște, pierdut cu 6-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button