UTA Academie

„Barcă” alb-roșie la apă: UTA II – Millenium Giarmata  0-2





Tânăra echipă a lui Dan Oprescu și Cristi Păcurar își punea mari speranțe într-un succes în fața colegei de suferință, din subsolul clasamentului. Dar, până și Giarmata a reușit să profite de slăbiciunile deja bine știute și mult discutate ale „satelitului” UTA-ei. Mai mereu, arădenii plătesc tribute lipsei de experiență în momentele cheie, iar pe lângă asta, putem de o valoare scăzută în dreptul unor fotbaliști, care au mai intrat și într-o pasă neagră cauzată de înfrângerile pe linie.

Ca și în precedentul meci acasă, și cam în aceeași perioadă, UTA II a reușit „performanța” să încaseze gol din fază fixă. După un corner, mingea a rămas destul de mult în careul lui Mara, iar Marius Călin a trimis cu spițul în plasă.  Era doar minutul 13, iar reacția gazdelor a fost și de această data subțire. Într-o singură ocazie, Ignea a ajuns în poziție de gol, dar șutul său s-a dus în blocajul unui adversar. Ceva pericol au mai creat și „aripile” Stahl și Ungurianu, dar nimeni nu a fost la capătul centrărilor în fața porții.

Deși au schimbat liniile în ofensivă, cu Trabalka și Ghergar în locurile lui Ignea și Toma, utiștii nu au reușit mare lucru. Ocazia meciului pentru ei a venit după un șut de la distanță trimis de Radu Ungurianu, bara din dreapta salvându-l pe Rusu. Și pe fondul unui teren îngreunat de trecerea timpului și așa plin cu apă pe unele porțiuni, „alb-roșii” nu au mai reușit aproape nimic la buturile adverse. În schimb, în minutul 81, un nou corner al timișenilor a dus la marcarea celui de-al doilea gol, din capul lui Codrea, fază la care portarul Mara putea încerca o ieșire.

S-a încheiat 0-2, iar „satelitul” UTA-ei ia serios apă după cel de-al șaselea eșec consecutiv, rămânând ultima în coda clasamentului seriei a IV-a a Ligii a 3-a.  „Am tot vorbit de lipsa de experiența și da, ea contează deseori, mai ales când nu tratezi cum trebuie fazele fixe, dar, până la urmă, mai trebuie să ne gândim la un aspect. Valoarea nu așteaptă anii, dar, până la urmă, a fost de la bun început un risc asumat pentru noi acest proiect UTA II în Liga a 3-a. Nici adversarul de azi nu a fost cu mult mai breaz decât noi, de altfel partida nu putea avea nu știu ce veleități pe un teren foarte greu, cu apă pe multe porțiuni, dar are meritul de a fi marcat de două ori. Mergem mai departe, încercăm să mai facem ceva puncte până la iarnă, când se mai pot schimba niște lucruri”, a menționat Dan Oprescu, unul dintre tehnicienii UTA-ei II.

Formaţii

UTA II: Mara – D. Lazăr, Iuga, Wild, Copaci – Dobrean (67 Coadă), Gîrbiţă – Stahl, Toma (64 Ghergar), Ungurianu – Ignea (54 Trabalka).

Giarmata: Rusu – Fl. Olariu, Soare, Maghici, Ciobănică – Codrea, Artimon – Stoica  (80 Domșa), Corlăţeanu (84 Ștefănescu), Călin (46 M. Olariu) – Trifu (76 G. Popa).

Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) – George Suciu și Andra Tănăsuc (ambii din Cluj)

Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea), Florin Oglindoiu (Mehedinți)

13 comentarii

  1. Oprescu si Pacurar isi dau examenul impotentei lor, ca antrenori. pe linga faptul ca echipa nu este pregatita fizic, frecvent se ia gol rapid. UTA 2 nu este pregatita , nu are nici o tactica, cred ca cei doi ar trebui sa fie trimisi la echipele de copii. Au avut destul timp sa ne arate ca pot ceva, ne-au aratat ca nu pot Fotbalul cere si stiinta si pricepere si rezultate. Oprescu si Pacurar nu sint capabili de asaceva, UTA nu are vreo datorie fata de ei sa-i lase sa termine o generatie de tineri, sa le dea carnet de antrenor…la UTA.. Cu toata dragostea fata de pacurar, dl Meszar trebuie sa ii schimbe si inca rapid.

    0
    0
  2. Cred ca ar trebui sa vina Stupar ,e singurul care cunoaste acesti copii, multi dintre ei din generatia castigatoare de Cupa si Supercupa a Romaniei.

    0
    0
  3. Ce atac la persoana e asta când cineva zice sau își da cu părerea ca Stupar e mai capabil decât Păcurar?

    0
    0
  4. Ce am scris urat…exact ce a scris și Cosmin dar mai direct…Stuparu vezi ca ăștia șterg mesajele pozitive la adresa ta

    0
    0
    1. Cosmin argumenteaza ce scrie nu face o fraza in care doar isi bate joc de cineva fara argumente … si nu stergem mesaje pozitive

      0
      0
  5. Valoarea nu așteaptă anii..cap de lista: MARA, WILD, IUGA , COPACI,DOBREAN,LAZAR..unii din ei sint copiii „crescuti de Pacurar” uni trimisi cu forta la prima echipa…oare ne poate spune antrenorii de portari de la prima echipa si de la a doua echipa : care este potentialu acestui Mara?si de ce este folosit daca se poate mai la toate meciurile ?Cu toata dragostea fata de pacurar, dl Meszar trebuie sa ii schimbe si inca rapid….asta nu se va intampla niciodata,mai degraba va fi schimbat Oprescu,iar PACURAR VA fi PROMOVAT ANTRENOR..LA UTA2 SI ELITE…

    0
    0
  6. Nu trebuie sa avem resentimente fata de cineva, dar dorim ca UTA 2 sa nu fie „ciuca batailor”, si-daca se poate- la anul sa-si pastreze locul in C, pe merit, nu pentru ca UTA are bani de cheltuit. Ca antrenor , este una sa produci ( sa propui) tineri, si alta sa poti obtine rezultate, cu ei, intr-o competitie de adulti. Pina la 17-18 ani valoarea este discutabila , poti compensa cumva lipsa de tehnica, prin combativitate, prin jocul de echipa. la seniori se cere, insa si fizic, si rezistenta si valoare, adica tehnica, ori la copii de 17-18 ani, folositi excesiv , pe mai multe planuri este mai greu. Nu-mi place la UTA 2 ca mereu are 0-1 , din primul sfert de ora, ca da gol greu, ca in ciuda lipsei de rezultate,care , iata nu sint intamplatoare, schimbarile sint minime. Exista o suficienta in activitatea antrenorilor.u am nimic cu niciunul, dar le cer sa fie obiectivi, sa nu aiba party-pris-uri, pentru unii jucatori, iar pe unii tineri ii folosesc excesiv si in numar mare (exact cum facea, gresit, si Nagy-dar acesta…a platit). Cum greselile se platesc, nimeni nu traieste din amintiri, cum nu sint rezultate, iar saracul Feri Tisza ( care tinea, in spate juniorii lui Atletico) s-a cam retras, se vede ca unii urmasi ai sai la antrenorat, nu au valoare.. Pina azi nu am consemnat nici un caz, in care unuia ,venit de la Atletico sa i se spuna : „baiete, ne pare rau, locul tau nu e la UTA”, din contra se trage de ei, la greu,…poate poate, in detrimentul clubului UTA. Daca UTA 2 ar avea rezultate as tacea.

    0
    0
  7. Ce argument mai vrei când vezi ca nu câștiga nici un meci în liga 3? Tu nu vezi clasamentul ligi 3? Ești orb? Nu vezi cat îl forțează pe Mara și pe ceilalți?

    0
    0
    1. nu eu vreau argumente, cititorii care poate vor sa citeasca ceva util si la comentarii, nu doar vorbe …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button