Fotbal judetean

Când Arsene trece la tablă: ACS Socodor – Progresul Pecica   2-5





Deși a început destul de rău meciul, încasând repede gol, Pecica s-a dovedit echipa mai bună pe terenul impecabil de la Socodor. Chiar dacă a dominat și prima parte, Progresul a ieșit la rampă de abia după pauză prin căpitanul său Mirel Arsene, autor al unui hattrick, dar și al unei pase decisive.

Gazdele au sperat într-un rezultat pozitiv, după ce S. Mako l-a surprins pe Ciornei cu o lovitură liberă de la 19 metri pentru 1-0. Era doar minutul 12, dar, treptat, „galben-albaștrii” au pus stăpânire pe joc și au egalat până la pauză. Au făcut prin Vali Fritea, care a profitat de alunecarea unui adversar la pasa fratelui său, Răzvan și a înscris din apropiere.

Repriza secundă avea să fie în totalitate a vizitatorilor, care au preluat conducerea la numai 2 minute după fluier. Moldovan a pasat de pe dreapta, Arsene a deviat inteligent balonul pentru Marinescu, care a tras cu latul  sub transversală la colțul lung. Apoi, în minutele 55, 60 și 65 a urmat hatrtickul căpitanului pecican. Mai întâi, Arsene a înscris cu capul, lundu-i fața lui Virzob, apoi a depășit prin dribling  trei adversary, a culcat și portarul și a înscris cu stângul, iar la final a găsit plasa laterală de la colțul lung cu un șut cu interiorul piciorului drept. Chiar la ultima fază a meciului, Huțanu a pierdut o minge în atacul formației sale, iar Noiacă a fixat pe contraatac tabela la 2-5.

„În afară de ultima fază, când nu aveam voie să luăm acel gol, sunt mulțumit de băieți. În special după pauză, am demonstrat că avem forță, prin agresivitate pozitivă, atitudine și faze frumos lucrate. Despre Arsene nu mai are rost să spun nimic, vorbesc prestațiile sale despre calitatea și determinarea lui. Are 13 goluri în zece etape și nu vorbim despre un atacant de meserie”, a menționat Dorel Mutică, antrenorul celor de la Pecica.

Formații:

Socodor: Virzob – Gherheș, Maier, Mariș, Licker (61 Bragea) – Bibarț, Purtan, Flueraș (65 Buia), D. Ardelean (65 Noiacă) – S. Mako (61 Zekany), Molcuț.

Pecica: Ciornei – Dolga, Șiclovan, Ew. Wild, V. Fritea – Moldovan, Marinescu, R. Fritea, A. Ponta – Arsene – Huțanu.

Arbitri: Tudorel Jurcă – Mihai Stanciu, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Doru Herțeg, Vasile Rad









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button