UTA Arad

Celea a debutat în Liga 2-a: „O zi perfectă, îmi propun să fiu pregătit ori de  câte ori Mister apelează la mine”





Laurențiu Roșu a dat dovadă de curaj și inspirație cu ocazia primului său meci oficial pe arena „Motorul”, câștigat cu 2-0 în compania Dunării Călărași. Pe lângă faptul că l-a pierdut pe Tănase (eliminat de pe teren pe final de primă repriză), antrenorul „alb-roșilor” s-a găsit în postura de a-și pierde căpitanul, care acuza dureri la nivelul mușchilor inghinali. Și, cum scorul era 0-0, a decis să riște cu doar trei fundași, norocul său fiind că toți aveau valențe de stoperi.

Apoi, după gol, a apelat și la Daniel Celea, care a completat linia de fund, debutând – totodată – în Liga a 2-a. „Mă bucur că a venit acest moment. A fost o zi perfectă pentru mine, atâta timp cât echipa a câștigat cele trei puncte. Nu pot spune că de acum înainte voi juca mai mult, deși e normal să-mi doresc asta și să mă antrenez pe măsură. Deocamdată, îmi propun să fiu pregătit de câte ori Mister va apela la mine. Azi, înainte de a mă băga pe teren. mi-a spus să intru cu încredere, să joc cât mai simplu, mai ales că terenul era foarte greu și bineînțeles să fiu atent în marcaj și să-mi dublez colegii. Atâta timp cât am câștigat și nu am luat gol, cred că mi-am făcut cât de cât treaba”, a spus fostul „pandur” la finalul disputei cu Dunărea.

Deși vine din Liga a 3-a, unde a dat peste destule terenuri rele, Celea a recunoscut că suprafața de pe terenul l-a surprins puțin neplăcut, dar: „Acestea sunt condițiile, a și plouat foarte mult, știam că ne va fi greu și din acest punct de vedere. Dar, rămâne această victorie prețioasă pntru puncte și moral. Sperăm să ajungem cât mai repede acolo sus unde ne propunem, adică în primele3-4 locuri”.

Ca și ceilalți colegi ai săi, fundașul de 21 de ani a simțit căldura galeriei arădene la finalul disputei de sâmbătă. „Acest debut în Liga a 2-a e cu atât mai prețios pentru mine cu cât s-a produs în tricoul unei echipe de mare tradiție, iubită în Arad și în toată țara. A fost frumos și la final, la salutul suporterilor, cărora vrem să le mulțumim și pe această cale că sunt alături de noi și ne susțin la fiecare partidă”, a încheiat Celea.  









5 comentarii

  1. Urari de succes,la UTA pentru Celea, care , iata este primul care beneficiaza de atentie in „era Rosu”.Baiatul merita, mai repede, debutul, sint sigur ca va mai juca, mai ales ca este inca sub 21 de ani. Mult succes in viitor Celea !

    0
    0
  2. Celea,pe mine mai convins ca meriti sa ramai titular. !Rosule,multe echipe acasa joaca doar cu 3 fundasi,restul la atac !Felicitari tuturor utistilor pentru victorie! Hai UTA !

    0
    0
  3. psotat de userul nelu Targoviste in 24 octombrie 2016 at 10:47
    Ca UTA. noastra ca sa promoveze,ii trebuie vreo 3-4 jucatori de valoarea lui Stratila. S-a vazut clar ca ,Stratila face cam jumatate din echipa ,poate in iarna sa se miste ceva transferuri bune. Chiar si antrenorul Mihalcea a declarat ca UTA. a castigat datorita experientei lui Stratila care a impins si a dat aripi echipei in atac,daca nu era acea pasa geniala a lui in careu pt. Curtuius ,nu stiu cum se termina meciul. Era bun acum Dennis Man,saracul de el acuma a inceput sa fie umilit de ciobanul becali ,acesta declarand ca el pustiul nu este bun de fcsb ,saracul de el a fost dus de val de altii sa se duca la acest club, cand el daca ramanea la el acasa era de o mie de ori mai fericit fiind titular meci de meci,asa stand lucrurile deacum incolo eu nu il vad bine scaldandu-se deacum incolo in liga 3a si nici acolo nu este sigur de titularizare pt. ca sunt multe interese. PACAT DE EL.

    0
    0
  4. cico
    24 octombrie 2016 at 14:02
    Nelu Mihalcea poate sa spuna multe Stratila e OK dar sa spui ca doar datorita lui am invins mi se pare ca n-ai vazut meciul. La cate ratari am avut scorul de 2-0 e mic de tot iar Stratila in meciul de sambata in afara de centrarea de gol nu a facut un meci senzatie au fost alti mai ok ca el sambata

    0
    0
  5. postat de userul nelu Targoviste in 24 octombrie 2016 at 16:40
    Am vrut sa spun ca, fara Stratila pe teren, echipei ii este greu sa se impuna, dovada dupa cum ai vazut si tu atatea meciuri cu UTA., majoritatea mingiilor au destinatia Stratila. Eu zic ca in meciul cu Calarasul el a decisiv in atac si Mihalcea stie ce spune pt. ca a jucat fotbal de performanta. Asta nu inseamna ca ceilalti coechipieri nu au contribuit la victoria echipei ,dar in momentul de fata UTA. este dependenta de Stratila.Bineanteles ca am vazut meciul si am vazut ,nu la meciul asta, la mai multe ca in teren alt jucator de creatie care stie sa scoata din joc 2-3 jucatori prin dribling nu ai . Deaia si Rosu a spus ca de la iarna v-or trebui sa vina la echipa 3-4 jucatori de valoare !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button