Fotbal feminin

Cupa le-a surâs doar fetelor de la Piroș Security, Ineul a capotat din nou la BecicherecCampionatele din eșaloanele doi și trei s-au oprit în acest weekend în fotbalul feminin pentru primul tur al Cupei României. Cele două formații arădene și-au păstrat obiceiurile din meciurile pe puncte, cu mențiunea că elevele lui Cameniță au evoluat acasă.


După un început prost, potopul: Piroș Security – Sporting Lugas  7-1


Liheț et. comp. au și avut parte de unul dintre cei mai slabi adversary posibili din Liga I. Este vorba despre orădencele de la Lugas, care, totuși, au început bine partida cu golul de 0-1. Piroș Security și-au revenit, însă, repede și au întors spectaculos meciul. „Dublele” lui Olariu și Mihăilescu și reușitele semnate Porcescu, Dobrea și Liheț au dus tabela până la un 7-1 ce nu mai necesită comentarii. „Fetele cresc de la meci la meci, au plăcerea jocului și asta nu poate decât să bucure un antrenor. Dacă nu ar interveni problemele medical ear fi totul perfect, sperăm, însă, să nu fie nimic grav. Duminica viitoare avem un meci greu cu echipa din Râmnicu Sărat pe care vrel să câștigăm și să rămânem pe primul loc”, a menționat Gigi Cameniță, antrenorul arădencelor, care a contat pe: Meszaroș – C. Balaș, Porcescu, Mladin, Kolop –  Dobrea, Liheț, Olariu – Mihăilescu, Danciu, Talabă, pe parcurs mai intrând în luptă: Bodnar, Muscă și Țîntar.

ineu-odorhei

Al doilea eșec în 7 zile: Fortuna Becichrecul Mic – CS Ineu 2-0

Nu mai departe de duminica trecută, fetele Ineului jucau la Becicherecul Mic în campionat și pierdeau cu 3-0. Scorul a fost ceva mai mic azi, 2-0 în favoarea gazdelor și Cupa a devenit și ea istorie. „La 0-0, am avut un gol anulat în mod eronat. Poziția lui Ancăș era regulamentară, dar chiar și așa trebuia să găsim resursele să câștigăm. Am pierdut din nou,  dar pentru mine, ca antrenor, e important că echipa crește în joc. Punem mingea jos, pasă, doar că păcătuim la ultima pasă și finalizare”, a menționat Cristi Sculici.

Măcelaru – Mogoș, Mihăeiș, Covaci, Preală – Vamanu, Haida, Nicodin, Cozac – Ancăș, Cristea (Ștriffler) a fost echipa Ineului la Becicherec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button