UTA Arad

Roșu rămâne pe poziții: „Nu renunț la promovare, să scoatem maxim de puncte până în decembrie!“





UTA a reușit să obțină cele trei puncte la capătul confruntării cu cei de la Dunărea Călărași. Având primul meci disputat ca antrenor principal la Arad Laurențiu Roșu a făcut cunoștință și cu gazonul rău de pe Motorul. Ploile din ultimele zile și-au lăsat amprenta asupra suprafeței de joc, lucru care a îngreunat construcția ofensivă. „Eu sunt mulțumit sută la sută de băieți, de dăruirea la acest meci a fost extremă, sunt mulțumit de toți. Greșeli se fac în continuare, deoarece nimeni nu e perfect. Dar e clar că noi lucrăm zi de zi să corectăm aceste inexactități, să ne îmbunătățim jocul, iar în funcție de teren trebuie să ne adaptăm și să scoatem maxim din randamentul băieților. Bineînțeles că mi-aș fi dorit să avem un teren ca de biliard, să putem pasa, să combinăm, dar nu se poate acum așa ceva, trebuie să ne adaptăm la ce avem. Și la ocazia lui Petre, când a driblat portarul și a șutat spre poarta goală, sunt convins că era gol dacă terenul era bun. Se întâmplă să ai astfel de terenuri în liga secundă, am avut și ghinion că a plouat toată noaptea înainte de meci, am avut astfel parte de mocirlă. Dar, din câte am înțeles, cei din conducere și cei din administrația orașului fac tot posibilul ca noi să avem condiții bune și asta e bine. E ok să vezi că suntem sprijiniți în acest proiect început”, a declarat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Adept al sistemului cu două „vârfuri”, Roșu i-a păstrat până la final pe teren pe Marius Curtuiuș și Adrian Petre. „Le-am spus că dacă vor ajunge în fața porții, dacă se vor demarca, vor înscrie. Acum au făcut-o amândoi, mă bucur pentru ei, la fel ca și pentru ceilalți jucători”, a adăugat Roșu.

În fine, după victoria cu Dunărea Călărași la Arad se vorbește din nou despre promovare. Primul care o face este chiar Laurențiu Roșu. „Eu nu renunț la gândul promovării, chiar dacă e clar că echipele fruntașe s-au distanțat de noi. Dar, trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte, să adunăm puncte multe și să rămânem în partea de sus a clasamentului. Vom vedea ce va fi la iarnă, dacă aducem întăriri la nivel de lot, dacă terenul va fi îmbunătățit… Eu deja mă gândesc la următoarea partidă de campionat, cea de la Ștefănești, unde trebuie să dăm totul pentru a câștiga cele trei puncte. Doar victoriile te ajută să progresezi, să poți lucra în liniște în timpul săptămânii. Nu renunțăm la ideea de a juca cât mai bine și de a câștiga mereu. Acum trebuie să fim conștienți de ce avem și să scoatem maxim de puncte până în decembrie, iar atunci vom trage linie”, a fost concluzia fostului internațional.

FOTO: UTA Media Design

 









4 comentarii

  1. Vine iarna, iar niste lucrari de drenaj,la teren sint necesare. Aradul nu se poate prezenta atata de prost, la calitatea suprafetei de joc. Bravo curtuius !

    0
    0
  2. Este greu cu promovarea deocamdata cu actualul lot dar daca Rosu este increzator si stie pe ce se bazeaza cand spune acest lucru,inseamna ca are promisiuni ca conducerea ii va pune tot ce este nevoie la dispozitie incepand de la iarna cand se va face transferurile mult dorite si necesare pt. a ataca promovarea. Asa sa fie ,sa dea domnul si noul stadion terminat cat mai repede in 2017. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. postat de userul ion in 24 octombrie 2016 at 9:43
    @Nelu-pentru promovare s-ar cere mai multe victorii legate, dar pentru asta trebuie echipa intarita, ar mai trebui vreo 2-3 jucatori bunicei, (cite unul in fiecare zona de teren),ar mai trebui un teren bun, macar acasa, ar mai trebui o conducere ,care sa nu fie calcata in picioare de arbitri si acasa,dar mai ales afara.Pentru asta sint necesare „relatii”, un om cu nume si reputatie, care sa reprezinte UTA. Desigur ar mai trebui si noroc. Din ce am vazut atat Juventus , cit si Brasov au fost masiv ajutate de fluierasi, dar dau exemplul Forestei, unde o schimbare de antrenor si cu conducatori cu nume in fotbal, s-a ajuns rapid pe podium, desi au incput prost,desi nici acolo nu sint bani,doar o primarie care iubeste fotbalul. Cit despre stadion, eu cred ca o tribuna laterala,( tribuna 1 sau II) cu cabine si terenul, pot fi realizate pina in vara, ar urma, pe rand, sa se termine celelalte parti.Mai mult de 4-5 mii, rar vor veni, acum la stadion. Sa ii uram succes la Rosu !

    0
    0
  4. postat de userul nelu Targoviste in 24 octombrie 2016 at 12:57
    Ioane, sa sti ca urmarit meciul UTA.-ei la Tv. cu Calarasul cu mare emotie ca de fiecare data si cu mare frica pt. ca Calarasul a dat o replica foarte buna pe teren si numai marea experienta a lui Stratila si valoarea lui a facut diferenta si UTA. a castigat ce e drept cu mari emotii. Asta nu inseamna ca ceilalti jucatori ai UTA.-ei nu au jucat bine, dimpotriva ei s-au luptat ca niste lei pe un teren foarte greu ,mocirlos depunand un efort considerabil.In ceea ce priveste echipele de care spui ,Juventus , Brasov, Foresta, lasand laoparte arbitrajele, aceste echipe au totusi niste nume importante in echipa cu experienta ceea ce la noi la UTA. nu exista in prezent si deaceea deocamdata nu se poate vorbi de promovare pana la iarna, dupaia mai vorbim in functie de ce transferuri se vor aduce la echipa. Iti urez sanatate maxima si UTA. sa promoveze pt. ca asa este normal . UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button