Gloria LT Cermei

Aslău: „Nici adversarii nu se așteptau la cadoul din final” v.s. Doană: „„Am meritat victoria, adversarii nu și-au creat ocazii”





Chiar dacă nu a făcut un meci strălucit, Lunca Teuz Cermei se îndrepta spre o remiză cu una dintre formațiile cu pretenții în seria a IV-a a Ligii a 3-a. A urmat, însă, black-outul lui Beni Cotoc și Beloescu a înfipt cuțitul.Am făcut o primă repriză destul de bună, cu o ocazie mare în dreptul lui Vereș și multă concentrare. Apoi, echipa oaspete parcă a fost ceva mai prezentă în joc, dar chiar și așa jocul se îndrepta spre o remiză albă, de altfel echitabilă. Dar, a venit acea fază nefericită, nici adversarii nu se așteptau la cadoul din final. Cam și golul doi l-am luat la fel, dar deja nu mai conta. Nu avem ce face decât să mergem mai departe, să ne schimbăm atitudinea și să legăm o serie de meciuri pozitive cu formații de talia noastră”, a spus Mircea Aslău.

Întrebat dacă e posibil ca Beniamin Cotoc să fi avut probleme de concentrare tocmai pentru că foarte mult timp a fost rezervă, antrenorul Cermeiului a adăugat: „Am vorbit cu el după ce am anunțat echipa, explicându-i că am preferat să câștigăm un om rapid de bandă. A fost o decizie pur tactică, a înțeles-o, pur și simplu la acea fază nu s-a informat înainte de a pasa acasă. I se poate întâmpla oricui, nu pot fi supărat pe el”.

Doană: „Dacă Dacă rezultatele ne ajută, încercăm să promovăm”

După Șiria, Reșița lui Doană a plecat cu toate punctele și de la Cermei. Beloescu și Coviț au decis partida în ultimele 10 minute. „Am meritat victoria, adversarii nu și-au creat ocazii, au jucat cu mingi lungi, noi am avut posesie și am reușit și goluri. Dacă rezultatele ne ajută, încercăm să promovăm. Lotul este bun, cred că avem valoare, am dovedit în jocuri, condiții avem. Nu avem presiune și nu ne dăm la o parte dacă rezultatele ne duc acolo sus. Ripensia și Ighiu mi s-au părut a fi echipele cele mai bune în această serie, am jucat cu ele și am pierdut greu, pe niște greșeli personale”, a punctat Leo Doană, tehnicianul bănățenilor.

Lolea: „ Valea Domanului ne obligă, dorim să revenim în ligile superioare cât mai curând posibil”

viorel-lolea

La Cermei, lângă echipa oaspete s-a aflat și președintele Școlarului, Viorel Lolea. „O victorie muncită, felicit conducerea tehnică și jucătorii. Intervin accidentările din păcate, lotul nu este prea numeros dar sperăm să ne ținem bine și să câștigăm meciuri în continuare. Aceasta este noua echipă a Reșiței, cu jucători localnici, cu mici excepții cum este Doda, un caracter deosebit. Mergem așa în continuare și mizăm pe juniorii de la centrul de copii. Avem și cea mai frumoasă galerie din Liga 3-a, ne însoțește peste tot în țară. Valea Domanului ne obligă, este o istorie în spate care ne apasă. Ne dorim să revenim în ligile superioare cât mai curând posibil”, a menționat șeful „rossonerilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button