Fotbal judetean

Roșca s-a întors în Podgorie pentru al 11-lea succes la rând: Păulișana Păuliș – Crișul Chișineu Criș 0-4





Oricât și-ar dori urmăritoarele, Crișul are un parcurs de metronom în prezenta stagiune de Liga a 4-a. Mihai Roșca a revenit două doi ani la Păuliș pentru a treia victorie consecutivă de când a plecat (încă una cu Crișul și cealaltă cu Șimandul) și a 11-a la rând pentru formația sa în acest sezon. Atacanții Modan și Mihai și-au făcut din nou treaba, dar tabela a mai fost modificată și de un mijlocaș.

Partida nu a fost tocmai simplă în primele minute ale sale. Mițiți a aglomerat mijlocul terenului cu 5 oameni, iar în avanposturi l-a trimis pe tehnicul Dennis Calancea. În minutul 14, acesta a avut o cazie destul de bună, dar șutul său de la 20 de metri s-a dus de puțin alături. Treptat, însă, experiența și chiar valoarea superioară a vizitatorilor s-a concretizat prin atacuri consistente și două goluri până la pauză. În minutul 35,  Ciornei a centrat de pe dreapta, Mihai a prelungit cu capul pentru Modan, care a marcat din 8 metri. Chiar înainte de ultimul fluier, Borșa a reluat imparabil de la 12 metri, din voleu, o centrare de pe stânga venită de la Jude.

Practic, totul avea să se decidă în decurs de 22 și asta fiindcă, din minutul 57, scorul era 0-4. Mai întâi, Alin Mihai a transformat în gol o acțiune colectivă a echipei sale, la care au mai participat Covaci și Ciornei. Imediat după, Modan reușit „dubla” la centrarea din corner a lui „mister assist”, Alin Ciornei. Deși Sarvici sau D. Calacea au avut posibilitatea să înscrie măcar golul de onoare, a rămas rezultatul stabilit în minutul 57. Singurul lucru demn de menționat până la final ar fi fost eliminarea lui Jichici, pentru două „galbene”.

„Am întâlnit o formație agresivă, motivată și destul de bine așezată în teren. Scorul final nu lasă loc de prea multe comentarii, dar cel puțin în prima jumătate de oră lucrurile nu au fost tocmai simple. Apoi, ne-am descătușat, am și reușit câteva faze frumoase și, ceea ce este mai important, am mai pus la păstrare trei puncte. Când victoriile se leagă totul este bine, deși ne-ar fi plăcut ca Jichici, de exemplu, să fie mai responsabil pe final și să nu ia acel cartonaș roșu. Și așa nu stăm prea bine numeric și mai e și junior…”, a punctat Mihai Roșca, tehnicianul Crișului.

 Formații:

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Suciu, Mariș, Asandului – Ambruș, Savu, Șt. Andrei (46 Mițiți), Țepeș (81 Bruț), Itu (46 Sarvici) – D. Calancea (83 Gugeanu).

Crișul: Mucha – Ciornei, Pavel, Lung, Jude – Borșa (80 Todinca), Teșădan, Jichici, Covaci (82 Covaci) – Modan (86 Chiș), Al. Mihai.

Arbitri: Alin Deac – Casian Băla, Mihai Stanciu. Observatori AJF: Dorin Vătran, Ioan Hamza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button