UTA Arad

Chindriș, la prima reușită a sezonului: „Trebuia să vin cu un plus din postura de rezervă”

Laurențiu Roșu a surprins puțin prin alcătuirea primului „unsprezece” la Ștefănești. Burlă și Chindriș, „senatori de drept” până azi au fost lăsați pe bancă, juniorii Jorza și Tănasă formând în premieră în Liga 2-a cuplul de mijlocași centrali.

Pentru Chindriș postura de rezervă nu a fost o problemă. „A fost pur și simplu decizia antrenorului, pe care eu o respect. Am și discutat cu dânsul înainte de meci, nu a fost absolut nicio problemă. Apoi, când am intrat pe teren, trebuia să vin cu un plus, mai ales că eram proaspăt față de colegii mei. Mă bucur că am reușit să marcăm de două ori și să luăm tei puncte foarte importante pentru obiectivul nostru”, a spus mijlocașul de 25 de ani.

În minutele de prelungire, utistul a avut ocazia să-și și treacă numele pe lista marcatorilor și nu a greșit. Strătilă a făcut munca grea obținând un penalty, iar Chindriș a tras tare în colțul din dreapta lui Gudea de la punctul cu var. „Am fost ultimul care marcasem de la 11 metri în sezonul trecut și am rămas să bat și acum. Dacă nu eram pe teren, era treaba lui Petre ă execute. Până la urmă, mă bucură faptul că am înscris ambii pentru o victorie muncită și meritată, pe un teren destul de denivelat și redus ca dimensiuni”, a mai spus Chindriș.

Pentru UTA urmează două partide de 6 puncte pe teren propriu, cu Academica Clinceni și ASU Poli. „Dincolo de importanța punctelor, cel puțin derby-ul cu Poli are și alte conotații. E un meci pe care îl așteaptă toată suflarea utistă și suntem datori să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Nici nu concepem să nu luăm maxim din aceste două meciuri de pe teren propriu”, a concluzionat arădeanul.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Neinspirata, la un meci in deplasare decizia bancii de a juca, la mijloc cu Jorza si Tanase, ei nereusind nici sa faca nici inchidere, nici sa ajute atacul. La mijlocul terenului e nevoie de experienta, si tehnicitate. Nici Chindris nu ajuta mult atacul, dar macar, in aparare se simte cind intra, in plus stie si sa tina de minge. Meciul a fost castigat pe final ,prin reactia celor trei din atac, si prin interventia lui Manea,care a scos o minge trecuta de Miron,spre sfarsit de meci. Au mai fost si alte probleme negative in teren, dar la un meci castigat ( pina la urma) sa nu le spunem pe toate

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close