Gloria LT Cermei

Aslău: „Văd că nu se poate să fim puțin mai pragmatici și mai inteligenți”

Cermeiul rămâne neînvinsă în deplasare de trei runde, însă nici nu obține rezultatul maxim pe terenul „lanternei roșii”. Absențele lui Nistor și Gurban au avut importanța lor în economia partidei, deși echipa de pe Teuz a avut și așa ocaziile ei de gol, mai ales în debutul reprizei secunde. În minutul 72 a venit și eliminarea lui Abdoulaye Diarra, ce a complicat puțin lucrurile. „Rezultatul nu prea ajută nicio echipă. S-a jucat cu o ambiție foarte mare, adversarii s-au mobilizat foarte bine. Până la urmă, joacă și ei pe puncte și trebuie să fim mulțumiți și cu remiza. În repriza a doua am stat destul de bine în terenul UTA-ei, ne-am creat câteva situații, dar, din păcate, văd că nu se poate să fim puțin mai pragmatici și mai inteligenți. Și vorbim despre jucători cu experiență care cedează în momentele importante. Am făcut greșeli și acasă, dar și azi, rămânem și în zece oameni… Asta e, sperăm să venim cu un plus la meciurile următoare”, a comentat Mircea Aslău remiza cu „satelitul” UTA-ei.

Legat de etapele viitoare, antrenorul Cermeiului nu a putut să-și ascundă pe de-o parte dezamăgirea, dar și încrederea că echipa sa va face puncte. „Am o părere de rău că din nou pierdem doi jucători de bază pentru etapa viitoare pentru cartonașe, este vorba despre Diarra și Suslak . Până la urmă asta este, mergem înainte, adunăm puncte. Suntem nevoiți să o facem cu echipele clasate sub noi”, a mai menționat „Zimbrul”.

De altfel, Diarra era foarte afectat de eliminarea din partida cu UTA II, cu atât mai mult cu cât etapa viitoare ratează întâlnirea cu Ousmane N’Doye, senegalezul care a ajuns în sfârșit la Deva.

2 comentarii

  1. Eu merg mai departe cu supozitiile si spun ca Cermeiul va pierde si partida urmatoare cu Cetate DEVA ,spun asta din doua motive si anume Cermeiul nu mai bate pe nimeni pe teren propriu si echipa este in cadere libera, nu mai pun la socoteala ca vor lipsi multi dintre titularii din primele partide asta datorita cartonaselor acumulate sau chiar plecarii definitive ,vezi cazul Varga si Purice! As vrea parerea marelui Mourinho de Lunca Teuz, care in ultima vreme se cam ascunde de frig si nu mai da declaratii belicoase despre echipa de la poalele Codrului Moma si in general despre fotbal ,pe care zice-se la practicat cu succes in tinerete,ia cam pierit piuitul, asa cum se mai spune in zona Samadailor!!!Daca in urmatoare 2 partide cu Deva si Gearmata nu se obtin macar 4 puncte atunci sigur Drumul Cermeiului este pietruit spre divizia D SI CHIAR S-AR indica o schimbare la nivel tehnic sau chiar administrativ?! Oricum ,bafta in continuare.HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button