Sporturi de contact

S-a tras cortina peste Euroliga de judo cu doi arădeni pe podium





Orașul croat Osijek a fost gazda ultimei etape de Euroligă la Judo la Under 16, după ce Aradului, Szegedul (Ungaria) și Belgradul (Serbia) le organizaseră pe precedentele. Din nou, Aradul a avut o participare importantă și, în urma rezultatelor obținute weekendul trecut, a câștigat locul 1 la echipe.

La individual, David Nagy (CSȘ Gloria) urcat pe prima treaptă a podiumului, dar, pentru că a ratat participarea la concursul din Serbia (acesta a coincis cu „naționalele”), la general a trebuit să se mulțumească cu locul 2. Tot „aur” la Osijek a luat și Dani Mraz (CS UAV), în timp ce David Turc (CSM Arad) a ieșit al treilea. În afara podiumului, mai precis pe locurile 5, s-au clasat sportivii CSȘ, Adrian Boncea și Radu Stana.

La feminin, Kinga Bleicziffer a luat „argintul” și un loc 3 la general, la rândul ei ratând participarea la o etapă. „Suntem mulțumiți de rezultatele obținute de sportivii noștri la toate etapele, de la anul vrem să împrospătăm lotul cu copii născuți în anii 2002 și 2003. E un mic regret că nu am luat medalii mai bune prin David Nagy și Kinga Bleicziffer, dar asta numai că s-au suprapus competițiile naționale cu etapa din Serbia”, a menționat Arpad Nagy, antrenor la CSȘ Gloria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button