UTA Arad

Roșu vrea puncte și cu Academica: „Să mergem pe aceeași linie!”





UTA a intrat în linie dreaptă pentru etapa a 15-a a ligii secunde. Mâine, de la ora 11, „alb-roșii” se întorc pe arena „Motorul” pentru a fi față în față cu Academica Clinceni.

Laurențiu Roșu a vorbit despre confruntarea ce precede  derby-ul cu Timișoara și s-a referit la ce-și dorește de la elevii săi. „Vin două jocuri importante, pe teren propriu, cel cu Academica şi derbyul cu Timişoara. Mă interesează, acum, primul meci, deoarece întotdeauna cel care urmează e cel mai important. Trebuie să căutăm victoria, să mergem pe aceeaşi linie din ultimele două partide. Am văzut echipa adversă în două meciuri, cu Tărlungeni şi Călăraşi, dar până la ora meciului voi mai vedea un joc de-al lor. Academica mi se pare o echipă care încearcă să joace, pune destulă presiune pe adversar, însă aşa apar problemele în defensivă. Şi Clinceni, ca şi celelalte formaţii de liga secundă, lasă spaţii mari între apărare şi atac, sper să profităm şi să învingem” , a punctat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”

Roșu e la al doilea meci pe banca echipei fanion acasă. „Dacă reușim să facem ce ne propunem, vom avea de câștigat, cum s-a întâmplat și la ultimul meci de acasă. Ne-am creat ocazii, am înscris de două ori și am avut momente foarte bune de joc”, a adăugat fostul internațional.

Antrenorul Clinceniului e convins că față în față se vor afla două formații care merită o soartă mai bună în acest campionat. „Ca și noi, și UTA ar merita un loc superior în clasament. Anul trecut au fost aproape de Liga 1, în mare au rămas aceiași jucători și așteptările lor sunt mult mai mari decât locul actual din clasament. Pentru noi, punctul lor forte rămâne banda dreaptă, unde activează Strătilă, un jucător cu care eu am lucrat la Astra și pe care îl văd jucând fără probleme în Liga 1. Mie mai îmi place și copil, au și câțiva juniori buni, peste media celor folosiți în Liga a 2-a, așa că suntem conștienți că ne așteaptă o partidă foarte grea. Însă venim să ne jucăm șansa, ne bazăm și noi mult în special pe fotbaliștii cu viteză din lotul nostru, fiindcă vrem să punem probleme în atac”, a menționat Adrian John Ene.

UTA nu are absențe pentru confruntarea cu ilfovenii, în timp ce în tabăra ilfovenilor absentează Costin Gheorghe, „aripa” dreapta titulară.

Formații probabile:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Tănase, Jorza, Copil – Curtuiuș, Petre.

Academica: Matache – Venţer, M. Marin, Niţu, Fota – C. Predescu, Ad. Udrea – Butean, Antohi, Fl. Ştefan – M. Coman.

Arbitri: Cristian Codrea – Cristian Lucaci, Radu Despa (toți din Baia Mare). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Satu Mare)

Observatori FRF: Dan Jiga (Bistrița) și Mircea Sîrbu (Hunedoara)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button