UTA Arad

Roșu: „Am fost afectați de starea terenului. Am pregătit ceva în timpul săptămânii, dar a trebuit să jucăm altceva în special în prima repriză“





UTA a reușit să obțină al treilea succes la rând, după ce a trecut de Academica cu scorul de 3 -2. „Dubla” lui Petre și reușita lui Andor au stabilit destinația celor trei puncte, chiar dacă succesul a venit după o primă repriză destul de slabă.

Acest lucru a remarcat și „principalul echipei fanion. „Am început meciul destul de slab, dar asta și pentru că am fost obligați să jucăm doar cu mingi lungi, deoarece jumătatea noastră de teren era plină de apă și noroi. Noi toată săptămâna am făcut antrenamente bazându-ne pe un joc de posesie, pe o construncție , care să pornească de la portar, dar nu am putut să punem în practică acest joc. Sunt aproape convins că pe jucătorii noștri chiar i-a afectat starea terenului, fiindcă au văzut că nu putem construi și am mai evoluat și contra vântului. Dar, chiar și așa, am avut o ocazie mare la 0-0, prin  Curtuiuș.  Oricum, dacă eram mai atenți nu am fi primit acel gol și nici nu am fi lăsat să adversarii să aibă atâtea ocazii. La fel ca și cu Călărașiul, a doua parte am început-o bine, am marcat repede, dar chiar și așa spre final am făcut greșeli în apărare cu care nu sunt de acord și pe care le vom corecta. Nu vreau să dau nume jucătorilor care au greșit, pentru că trebuie să le asumăm ca și echipă și trebuie să fim mai atenți. Primim prea multe goluri însă și nu sunt mulțumit de acest lucru. Dar, trebuie să îi felicit pe jucători pentru atitudine și pentru cele trei puncte obținute”, a precizat Laurențiu Roșu.

Întrebat ce le-a comunicat elevilor săi la pauză din moment ce fața echipei s-a schimbat total. „Doar le-am spus la jucătorilor că vreau să câștigăm acest meci și nu sunt de acord sub nicio formă să terminăm învinși. Le-am spus că trebuie să își schimbe atitudinea din prima parte, că nu contează că suntem conduși și că trebuie să ne dăruim, să avem atitudine bună. Mă bucur că am revenit ca și la Ștefănești, asta înseamnă că avem o echipă cu personalitate. Mi-am felicitat deja jucătorii pentru că au reușit să facă ceea ce trebuie să facă la fiecare meci: să lupte, să câștige duelurile, să se demarce, să aibă ocazii”, a mai recunoscut fostul internațional imediat după partida cu Clinceniul.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

7 comentarii

  1. Din aceasta cauza a terenului prost nu au iesit la joc fundasii laterali ! Pe margini se putea juca. Eu unul nu accept aceste scuze puerile, de acum tot de aftfel de terenuri vom avea parte. Cum cunostem cum juca UTA inainte de Rosu, pot spune ca „s-a jucat din amintiri”, tare, cu bubuiala, cu aparare slaba. Ce se intampla dle Rosu daca se facea 1-2, la interventia providentiala a lui Miron ?. Nu de scuze e nevoie la UTA. Ca o parere, nu sint rezerve de valoare, vreo 2-3 joaca fara sa puna osul, iar de pase si constructie nu putem vorbi, cind Burla trece centrul terenului , doar pentru a bate cornere si lovituri libere, iar jundasul dreapta nu ajuta atacul absolut deloc.

    0
    0
      1. Marius nu te mai enerva ca nu are rost absolut deloc…probabil ca e frustat ca nu o sa mai vada UTA live pe un teren de fotbal,nu intra la meci chiar toti,efectiv nu se vand bilete la asemenea specimene..

        0
        0
  2. Dl. Cosmin, hai sa nu fim rai ,sa fim obiectivi sa nu fiti asa de dur cu aceasta echipa. Eu parerea mea ,cred ca va inselati cu privire la jocul echipei ca, joaca tot cu bubuieli de mingii in fata ci dimpotriva UTA. joaca cu Rosu la timona un fotbal bun cu pase legate intre coechipieri si multe faze de poarte creandu-si multe ocazii de gol. Ce a-ti vrea acum dl. Cosmin, sa joace ca Barcelona, Real Madrid etc. !!! Hai domne sa ne bucuram de victoria echipei si sa lasam criticile la infinit pt. ca nu este bine. Poate la iarna vor veni cativa jucatori buni pt. a intari echipa cu dubluri pe compartimente,dar pana atunci ,sa ne bucuram de echipa noastra iubita UTA. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Pt. „Marius Galerie” si „Cristian”! Cosmin are mai totdeauna ochi bun si bun simt in comentariile si criticile vizavi de echipa ! Fara injuriile si dejectiile folosite de voi ! Sau voi nu observati ca echipa nu merge ? Sau cel putin nu acestea se vor de la UTA ! Nu exista viziune si chiar intelepciune in jocul echipei ! Incepem prost , jucam o repriza doar de uzura , dupa care cu noroc si terenuri proaste ne revenim ! Cei ca si voi nu vad ce se intampla ! Ceea ce joaca momentan UTA , doare !! Sau voi vreti doar 3 puncte si atat !? As prefera sa vad o echipa UTA care lupta si nu una care are noroc !! Iar voi nu va erijati in judecatori ! Si cu vocabular de boschetari ! Familia UTA e alta !!

    0
    0
  4. De acum inainte cam tot asa vor arata terenurile. Motorul este o arena nedemna de Arad, ceva trebuie facut, sintem sub sate mai maricele ca aspect al campulu de joc. Totusi Clinceniul a fost mai preocupat sa paseze, caci pe margini s-a mai putut juca,l-ati vazut pe Stratila , Dar numai pe dreapta, nu si pe stanga, nu ii asa ?. Dar UTA are in sange, apararea si mijlocul, mai ales, sa dea minge lunga, sa scape repede de ea. UTA joaca ceva a la Halagian : „focu’ la ei”, dar una este sa joci mai mult mingea in terenul advers, si alta e ca mingea sa revina rapid, in fata careului tau. In principiu, doar cind este sub presiune UTA incepe sa paseze, in rest jocul sau are amprenta contraatacului.Ce este trist este ca in ciuda faptului ca , meci de meci, Miron scoate goluri ca si facute, apararea este nesigura, in centru mai ales, Polgar si Burla ( in mare regres), nici ei nu sint prea exacti, in plus nu ies din terenul lor, decit rar, nu participa la o constructie pe margini.Nici Poli nu este o echipa de top, asa ca speram intr-un joc mai bun, si un rezultat mai clar ca etapa asta.

    0
    0
  5. Domnilor sa stiti ca, cu totii am vrea sa joace UTA. cum trebuie,un fotbal frumos placut ochiului dar degeaba va amagiti pt. ca deocamdata nu se poate si trebuie sa fim multumiti cu ceea ce avem. Ca sa se indeplineasca ceea ce vrem noi , trebuie sa ai un buget de milioane de euro sa ai de unde alege jucatori foarte buni pt. a avea o UTA. pe care ne-o dorim asa cum trebuie. Si cum sa joace bine UTA. ,cu echipa asta care o are cand a-ti vazut pe ce teren imposibil de jucat,ca nu puteai sa dai o pasa ca lumea. Deci,pana cand nu vor veni investitori potenti la UTA.,va fi greu ,chiar daca v-om intra in liga1,pt. ca este greu de mentinut acolo !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button