UTA Arad

Ex. pîncotanul Taïder e în curtea UTA-ei, așteaptă „verde” din partea lui…Roșu





Că „Bătrâna Doamnă” mai are nevoie de întăriri e o certitudine, iar marea lor parte va veni în iarnă. Deocamdată, însă, echipa fanion a Aradului nu a dorit să scape șansa de a-l testa  pe unul dintre puținii fotbaliști ai decedatei Șoimii Pîncota care s-a mai remarcat în unele meciuri. Sliti Taïder a revenit de două zile la Arad din Franța, acolo unde please după partida „șoimilor” la Târgoviște, iar de azi va participa la antrenamentele UTA-ei II. Probabil, e doar chestiune de zile până când mijlocașul central de 19 ani va ajunge sub comanda lui Laurențiu Roșu la prima echipă, cu mențiunea – însă – că el nu va putea fi folosit în meciurile oficiale ale „alb-roșilor” în acest an.

Dacă trece de evaluarea „principalului” arădenilor, conducerea clubului nu ar avea motive să nu-i ofere o înțelegere până în vară. Salariul său oricum va fi suportat de gruparea italiană, Latina Calcio, de care Taïder este legat prin contract, iar dacă lucrurile decurg bine poate se ajunge la un transfer defintiv la finalul stagiunii.  Algerianul este fratele mai mic al celebrului Saphir Taïder, care a trecut inclusiv pe la Inter Milano, iar acum a revenit în tricoul Bolognei, tot în Serie A.

În schimb, de la antrenamentele UTA-ei II lipsește Kevin Trabalka. Atacantul de 20 de ani (pe 26 noiembrie) acuză niște dureri la genunchiul operat la începutul anului, dar s-ar putea să fie și alte probleme la mijloc.

8 comentarii

  1. Ca o parere baiatul este algerian, deci va avea mari probleme cu acomodarea la frig, si la terenurile din Romania. Are 19 ani, e de viitoar , doar daca este foarte talentat. Nu multi arabi au corespuns in Romania. Nu ii vad eu pe italieni dand drumul aiurea unor fotbalisti buni. Nici nu stiu cum il poate evalua Rosu, fara jocuri tari. Nu de atfel de jucatori are UTA, ci de citiva experimentati, care sa fie solutie imediata la cei mai batrani jucatori utisti,care fara rezerve in spate o lasa cam moale.

    0
    0
    1. Tu ai vazut cat de cat cum a jucat baiatul asta contra noastra? Intreaba-i pe cei pe care i-a driblat de destule ori la mijlocul terenului. Chiar mi s-a parut ca stie fotbal.

      0
      0
  2. Alti jucatori nu a-ti gasit,Taider,ce jucator mai este si asta,se fac in continuare experimente fara nuciun rost la UTA, jucatori care nu au zero experienta in spate. Aduceti domne ceva bun la echipa, nu Taider, Trabalka care vai de capul lui la ce accidentare are de luni de zile ,a c-am terminat cu fotbalul. Domnule Gradinaru !!! Ce faceti domne, asa vreti sa promovati UTA. in liga1a !!!

    0
    0
  3. Nu va suparati.Da chiar vorbim asa sa vorbim si ne dam cu parerea despre orice si oricine fara sa fi vazut ce poate respectiva persoana in speta de fata jucatorul.

    0
    0
    1. Problema e ca l-au vazut chiar pe motorul, dar asa se uita la fotbal ca habar n-au cine si ce se joaca de fapt.

      0
      0
  4. Nelu Cosmin voi ce debitati scrieti mai l-a transferat cineva, inclusiv la echipele mari din Europa se testeaza fotbalisti inclusiv Barcelona, Liverpool pentru ca nu se stie niciodata de unde sare calul. De unde stiti voi valoarea acestui fotbalist l-ati fazut jucand eu da in meciul cu Pancota si baiatul parea ca stie si mai ales intr-o echipa desculta (Soimi) cum naiba sa joci, oare cu o echipa care joaca nu va arata mai multe. Cosmin in Italia marea majoritate a echipelor de Serie B cum este si Latina au foarte multi jucatori africani insa in Italia s-a instaurat ca in Serie B maxim pot folosi doar 2 jucatori extracomunitari astfel ca acesti jucatori sunt imprumutati ramanand sub observatie.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button