UTA Arad

Până la marele meci cu Poli, suporterii UTA-ei sună adunarea pentru întâlnirea motivațională cu jucătorii





Derby-ul Vestului bate la ușă. Mai sunt două zile, iar mâine, cu 26 de ore înainte de primul fluier,  suporterii își vor încărca favoriții cu ambiție, determinare și spirit „anti-violet”. Întâlnirea de la finalul ședinței de pregătire de la „ICRTI” e cu atât mai binevenită cu cât, cu excepția lui Alin Gligor, niciunul dintre componenții de azi ai „Bătrânei Doamne” nu a mai simțit pe proprie piele un duel pe „dreptunghiul verde” cu marea rivală din Timișoara. Iată și comunicatul celor de la Suporter Club UTA ce sună adunarea pentru mâine:

”Sâmbătă, la ora 12:00, ne întânlim cu toții să le transmitem jucătorilor cât de mult contează pentru noi o victorie în derby, la ultimul antrenament înainte de meci (care se va desfășura pe terenul ICRTI). Pentru cei care nu se pot deplasa cu mașina sau nu cunosc drumul până la acest teren, o parte dintre noi se vor întâni în parcarea de la Old Lady’s Pub pentru a pleca organizat la ora 11:30. Vă așteptăm pe toți să contribuiți la un spectacol superb! Nu contează dacă faceți parte din peluză sau nu! Haideți să cântăm pentru UTA! Chemați-vă și prietenii!”

Ultima întâlnire dintre fani și jucători înainte de un derby a avut loc în urmă cu patru ani, pe arena „Francisc Neuman”. Astăzi, situația dezastruoasă a bazelor sportive din Arad îi trimit pe protagoniști tocmai pe Câmpul Liniștii, lângă ceea ce era cândva o groapă de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button