UTA Arad

Terenul „Motorul” – protejat cu o folie de vremea umedă de până la derby, există și varianta uscării gazonului cu un elicopter





Prognoza meteo pentru zilele de sâmbătă și duminică i-au alertat pe „oficialii” UTA-ei. Aceștia au și așa destule dureri de cap privind suprafața de  teren foarte proastă de pe „Motorul”, iar precipitațiile anunțate (ploaie și chiar ninsoare) în orele rămase până la primul fluier al derby-ului cu Poli ar fi produs dezastru. Tocmai de aceea, în această seară, gazonul din Aradul Nou este acoperit cu o folie. La „operațiune” participă chiar membrii din conducerea clubului, mai precis Alexandru Meszar și Codru Grădinariu, angajați ai Primăriei în frunte cu Ioan Ignat și câțiva suporteri, mai precis nucleul Suporter Club UTA.

Cel mai probabil, „decopertarea” va avea loc duminică dimineață, când „dreptunghiul verde” din Aradul Nou ar putea fi survolat de un elicopter, cel mai probabil cel deținut de omul de afaceri, Valeriu Blidar.  Metoda a mai fost folosită în fotbalul românesc, mai precis pe arena din „Ghencea”, când elicopterele Armatei ajutau la zvântarea terenului.

11 comentarii

  1. Demisia Dugaesescu ! E ridicol deja ! Ne facem de ras in toata tara ! Falca, ia masuri drastice, ca altfel nu mai prinzi un alt mandat, lumea e satula ca il tot tii in brate pe Dugaesescu asta !

    0
    0
    1. Din pacate nu se va intampla ceea ce foarte corect ai spus.Demisia nu o sa fie de castigat inca un mandat iar o sa castige ca de obicei doar noi suporterii avem de suferit si cei de la club din cauza mistourilor facute pe seama gazonului.Iar o sa fim la stiri din cauza terenului inpracticabil plin de apa

      0
      0
  2. Falca ne-a obisnuit cu aceasta rusine de am ajuns la umilinta iar aceasta continua !! Din pacate……..Rusine sa-i fie lui (daca o are) !!!!

    0
    0
  3. MICKY DACA CITESTI ACESTE RANDURI DA UN SEMN DE VIATA ! SI VINO MAINE SA URMARIM UMILINTA LUI POLI IMPREUNA !!! VINE SI WERNER !!!

    0
    0
    1. Atata bataie de cap cu terenul asta motorul in alea cel doua saptamani daca ar fi vrut primaria putea sa decupeze gazonul de la careu la careu unde era mocirlos si puneau nisip petris si al tavalugeau si putea sa-l gazoneze cu firma ce a gazonat in arad cu role de iarba se mai rezolva cat de cat dar nu se vrea a adus firma din oradea sa faca ce?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button