Fotbal judetean

Sabău: „Pe un teren rău, ne-ar fi fost mai greu să câștigăm” vs. Cuedan: „Asta e limita noastră, cu echipele de top”



Pe sinteticul de pe „Șega”, Felnacul nu a găsit ac de cojocul viceliderului și a pierdut contactul cu podiumul. Filimon a fost „vioara întâi” pentru lipovani, care au meritat cu vârf și îndesat cele trei puncte.

La final, Flavius Sabău s-a declarat mulțumit, cu mențiunea că ar fi dorit ca echipa sa să închidă mai repede confruntarea: „Mă bucur că am câștigat, meritam victoria. În prima repriză, am avut alte trei ocazii mari la 1-0 și dacă marcam era mai ușor. Dar, e bine că am rezistat la luptă și am câștigat. În fotbal nu câștigă întotdeauna cei mai buni, ci cei care luptă, care se dăruiesc mai mult, dar azi le-am avut pe ambele. Mi-era frică de terenul de la Zăbrani și mă bucur că am rezolvat să jucăm ultimele două partide pe acest teren bun, sintetic. Dacă am fi jucat pe un teren mai rău, unde nu puteam pasa, ne-ar fi fost foarte greu să câștigăm azi, cu o echipă bine așezată în teren ca și Felnacul”, a menționat tehnicianul Lipovei, care are planuri și pentru micii fotbaliști ai Lipovei: „Mai am contract un an și jumătate cu clubul, stadionul se face, condițiile sunt bune și vreu să construim și Centrul de copii și juniori. Mă ocup deja de o grupă de copii de 7-8 ani, iar la anul vreau să facem și una de 6 ani. Am venit cu gândul să fac ceva a toate nivelurile, ceea ce cred eu că e normal în fotbal”.

Felnacul a fost bătută de toate echipele de pe podium, ultima oară chiar azi. „Din câte se pare, asta este limita noastră, când jucăm cu echipele de top nu reușim să luăm puncte și să echilibrăm balanța acestui campionat. Am reușit să revenim în joc în debutul celei de-a doua reprize, după care am luat un gol din nimic contrar cursului jocului. Dacă a fost sau nu a fost greșeală de portar, nu mai contează. Jucăm în unsprezece oameni ca să acoperim unii greșelile altora, suntem o echipă. Analiza o vom face marți, dar pot să spun că Lipova a fost astăzi echipa mai bună. Obiectivul trasat înainte de începerea campionatului este 1-8. Dacă ne încadrăm în acest obiectiv, cred că toată lumea la Felnac va fi mulțumită, ținând cont și de faptul că este doar al doilea sezon de Liga a 4-a pentru acest club”.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button