Liga a 2-a

Weekend liber pentru UTA după meciul de la Balotești? Berceniul anunță retragarea din campionat!





Liga a II-a începe sa sufere tot mai mult în noul format cu o singura serie. Dupa Șoimii Pîncota, prima echipă exclusă în plin sezon competitional, a venit rândul echipei ACS Berceni să spună „stop joc”, în urma neprezentării la partida de la Călărași, din etapa a 16-a. Echipa ilfoveană nu avea niciun punct până acum, deci nicio alta echipă nu va putea profita în clasament, după ce va fi oficializată retragerea.

S-a ajuns la capătul drumului și la Berceni. Mai mult ca sigur nu se va mai merge mai departe! Vom înstiința FRF-ul. Nu e nici primul și nici ultimul care dispare din acest fotbal. Nu credem că se mai poate recupera vreun ban. Jucătorii nu au mai avut răbdare, aveau o lună restantă, dar cei care țin clubul nu au vrut să mai achite salariul pentru că nu s-au înregistrat rezultatele așteptate. Vor fi jucători liberi, după 31 decembrie.”, a declarat Paul Terteleac, vicepresedintele echipei, în cadrul emisunii „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM.

După cum se știe, UTA a inclus deja în pachetul de bilete pentru derby-ul de mâine cu ASU Poli și accesul la partida de peste două runde, cu Berceniul. Dacă partida va fi anulată, cel mai probabil, conducerea clubului le va permite celor care au achiziționat tichetul să intre pe stadion la prima partidă din stagiune de primăvară de acasă, cea cu Metalul Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button