UTA Academie

Ziua gemenilor: LPS Bihor – UTA Under 17 1-2





Puștii în „alb-roșu” au terminat perfect turul de campionat în Liga Elitelor. La Oradea, scorul a rămas în limite normale doar datorită ratărilor imense ale utiștilor, însă diferența de joc între ei și LPS a fost de la cer la pământ.

Gruiescu, R. Petcuț și Dumitru au fost jucătorii care au nu s-au concentrat la finalizare în prima parte, păstrând rezultatul alb la pauză. A fost nevoie de intrarea în luptă a lui Luca Bodri pentru ca arădenii să fie ceva mai eficienți. La puține secunde de la apariția pe gazon, Luca a marcat din faza făcută de fratele său Toma: 0-1 (min. 46). Cum Faur a ratat desprinderea, Petrilă, MVP-ul gazdelor, a dat iluzia unui rezultat pozitiv pentru echipa sa cu golul de 1-1 (min. 61). Însă, cu 8 minute înainte de final, gemenii UTA-ei au conlucrrat din nou pentru trei puncte mai mult decât meritate. De data aceasta, a fost rândul lui Luca să-i ofere pe tavă golul lui Toma și prilejul antrenorilor să răsufle ușurați.

„Gândindu-se, probabil, că e ultimul meci al turului băieții au ținut cu tot dinadinsul să se joace cu inimile noastre. Am ratat azi cât pentru jumătate de campionat, era strigător la cer să trecem pe lângă victorie. Norocul nostru au fost gemenii, care s-au concentrat mai mult decât ceilalți la finalizare. Încercăm să uităm rapid acest succes, pentru că sâmbătă începe returul și ne așteaptă o deplasare grea, în special prin prisma suprafeței de joc ce nu se anunță una foarte bună”, a menționat Costel Bogoșel, tehnician al UTA-ei Under 17, alături de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – Dumitru (42 L. Bordri), R. Petcuț (75 Țuța), T. Bodri (78 Stan), Deta (77 Obrad) – Gruiescu, N. Faur (73 Covaci) a fost echipa utilizată de arădeni la Oradea. Conform tradiției, tinerii utiști au avut acces la un bazin, pentru recuperarea după efort. De data aceasta, gazdă le-a fost Hotelul Termal din Băile Felix.

uta17









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button