UTA Arad

Și Nica îi prevede un viitor mare lui Petre și e convins: „Diferența s-a făcut la valoarea individuală a jucătorilor”





Deschizând scorul repede în fața UTA-ei, Baloteștiul a avut iluzia unui rezultat bun timp de o repriză, când a avut și destule ocazii la 1-0 și la 1-1. În partea a doua, însă, „killerul” Petre a pus lucrurile în ordine și a risipit orice dubiu privind destinația punctelor. „Băieții au încercat, au vrut, au jucat, dar atât au putut azi. Singurul lucru ce li se poate reproșa sunt ratările mari din primele 45 de minute. Poate dacă am fi făcut 2-0 sau 2-1, altfel ar fi decurs lucrurile. Așa, însă, pe durata celor 90 de minute, a ieșit la suprafață superioritatea UTA-ei. Până la urmă, diferența s-a făcut la valoarea individuală a jucătorilor și chiar la omogenitatea lor mai mare ca echipă. Până la urmă, primele 7-8 echipe clasate sunt la o altă categorie decât restul, deși în fotbal sunt mereu posibile surprize”, a apreciat Cornel Nica

Tehnicianul ilfovenilor nu putea să ocolească laitmotivul partidei, „pokerul” lui Adrian Petre. „UTA a vândut deja scump un jucător la Steaua, îl mai are și pe acest acest atacant care valorează și el mult și care face diferența la numai 18 ani. Mi se pare un fotbalist foarte matur pentru vârsta sa, de o valoare ridicată, care, cu siguranță, poate juca fără probleme mult mai sus”, a adăugat tehnicianul Baloteștiului.

În fine, Nica regretă faptul că partida s-a disputat pe un teren desfundat, asemănător cu „Motorul”. „Plouând în ultimele zile, nu am putut să-l tundem sau să băgăm tăvălugul pe el. Dar, până la urmă, mai sunt gazoane de acest fel în țară, poate chiar la Arad e unul dintr ele. O spun, bineînțeles, cu mult regret”, a încheiat tehnicianul Baloteștiului.

FOTO: UTA Media Design









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button