UTA Arad

Clubul UTA confirmă interesul unor cluburi pentru Adi Petre, dar nu și existența unor oferte. Italienii îl compară cu Perisic!





Cunoscutul impresar, Donato di Campli și Omar Milanetto, seful departamentului de scounting de la Genoa Calcio, l-au văzut sâmbăta trecută, pe viu, pe „bomberul” de numai 18 ani al UTA-ei. La Balotești, Adrian Petre a marcat nu mai puțin de 4 goluri, motiv pentru cei doi să facă primele demersuri pentru obținerea semnăturii atacantului arădean. În Peninsulă, arădeanul este comparat cu Ivan Perisic, fotbalist care aseară a salvat-o pe Inter de o înfrângere în derby de la Madonnina cu AC Milan.

De altfel, tuttomercatoweb.com scrie că Genoa Calcio ar avea deja un acord pentru transferul lui Petre în Seria A, dar lucrurile nu stau tocmai așa. Într-adevăr, există discuții, propuneri, contrapropuneri, de care nu este străin nici Cătălin Sărmășan, impresarul care l-a avut sub aripa sa pe Petre în ultimii ani de zile.

Cât despre poziția oficială a clubului UTA, ea este una evazivă, exprimată prin vocea directorului general, Codru Grădinariu:În lumea fotbalului nu te poți ascunde și izola. Ești în permanentă discuție pentru transferuri, veniri și plecări, așa e și la noi. Într-adevăr, printre altele subiectul Adrian Petre este cel mai disputat în aceste zile. Nu confirmăm existența ofertelor sau prezența scouterilor în tribună, la Balotești, dar confirmăm că există interes în jurul jucătorului. E îmbucurător faptul că UTA, prin fotbaliștii săi, este mediatizată în presa arădeană, națională și europeană”.

Și alte site-uri de specialitate din Italia scriu despre Adrian Petre, spunând că e chestiune de zile până când acesta va ajunge la Genoa. Se vorbește despre o sumă în jurul a 500-600 de mii de euro, cu diferite clauze. Arădeanul a marcat 17 goluri în prezenta ediție de campionat, fiind la egalitate cu Attila Hadnagy pe prima poziție a clasamentului golgheterilor ligii secunde la fotbal.

FOTO: UTA Media Design

13 comentarii

  1. ar fi o lovitura pt uta transferul la genoa…totusi eu cred ca merita macar 1 milion de euro la cat e de talentat….ar fi bugetul clubului asigurat pt 1an

    0
    0
  2. Asa da, un milion de euro , la cat de talentat este baiatul asta la varsta lui !!! Eu unul zic ca, Petre va ajunge cat de curand un om de baza la echipa nationala si la o echipa buna din europa. Baiatul asta are ceva in plus ca varf de atac si anume este foarte tehnic in fata portii,inteligent si plasament bun in fata portii,bun suteor. Isi merita toti banii !!!. Falca !!! Pune odata firma aia la treaba sa ii dea bataie cu constructia, ca ne pleaca jucatorii !!! Numai UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. citesc pe prosport ca dinamo vrea sa-l cumpere…sper ca Petre sa evite echipele romanesti, chiar daca securistul anghelache spune ca genoa il va folosi la primavera (echipa de tineret)..chiar de ar fi asa si tot are mai bune conditii de afirmare, si la cat e de bun sigur intr-un an va ajunge la prima echipa, nu am nici un dubiu..dar oricum nu are dinamo bani cat valoreaza Petre, singurul care l-ar putea cumpara e ciobanul in romania..
    in alta ordine de idei acum se vede ce inseamna sa investesti in copii si juniori! hagi din vanzari isi poate tine academia, iar din urma vin tare atletico arad si ardealul cluj! poate peste vreo 8-9 ani vine si catanzzariti :))) si reinvie adevarata uta (stiu, asta a fost o gluma proasta)

    0
    0
    1. dar voi zvonacii si raspandaci,pe cine ati vrea uta cu 6 titluri si 2 cupe s-au uta bd cu 1cupa a Romaniei faza ajf ?

      0
      0
  4. Minim un milon de euro ! Si in străinătate , acolo devine adevărat fotbalist . Are toate calitatile.

    0
    0
  5. La ce promite sa devină Petre , dacă era sîrb sau croat discuția pornea de la doua milioane sigur ! si la noi se poate,Numa sa fim abili și Inteligenți !!! Doamne ajuta !!!

    0
    0
  6. Adita Petre !!! Sa nu cumva sa faci marea greseala pe care a facut-o colegul tau de echipa Dennis Man, sa te transferi la vre-un club din Romanica , adica FCSB sau Dinamo pt. ca este pacat de talentul tau pe care il ai. Ai putina rabdare si mergi inainte cu evolutiile tale foarte bune si stai tu linistit ca v-or veni si mai multe oferte din strainatate pt. tine ca esti tanar si ai tot timpul. Nu te lasa pacalit de smecherii de la FCSB si Dinamo !!! Dl. Gradinaru, eu am toata speranta ca dumneata nu il ve-i vinde la smecherii de la aceste echipe mai sus numite si il vei transfera pe niste bani cu mult mai multi si bineanteles pt. binele UTA.-ei. Asa sa fie.

    0
    0
  7. Domnule Meszar sunteti la ” butoane ” !!! Dovediti ca aveti ” sange in instalatie ” si nu-l vindeti pe Adrian Petre fara 2 milioane de euro !!! Pentru ca merita banii. Sunt cumparatori suficienti si tocmai de aceea nu lasati la pret !!! Nu-i cu nimic mai prejos decat tinerii jucatori sarbi care pleaca in Europa de Vest pe sume de 3-4 milioane de euro la aceeasi varsta cu Adrian Petre !!!

    0
    0
    1. Nu ca nu ar face jucatorul atat , dar din Liga 2 nimeni niciodata nu a plecat cu mai mult de 500.000 ( cat se stie ca a plecat Man . Ar fi ok daca s-ar promova, alta ar fi cota jucatorului , si altii banii…

      0
      0
  8. E un prost si il da sub 500.000 facem pariu ? Asa un 300.000 in iarna maxim restu la p..Livara. Nu o sa mai avem cine sa de-a gol ca am vandut doi atacanti extraordinari. Petre si Man si acum nu o sa mai avem pe cine sa bagam ca sigur o sa luam in iarna vreo 2 petarde de jucatori fara experienta. Vor conditii si stadioane noi dar ei vand tot lotul incet incet si au pretentii. Ce pretentii sa ai daca l-a lasat pe Rus sa plece ca atacant pe gratis si pe Man l-au dat la Steaua unde nu e nici macar rezerva. Asa ajunge si Petre vandut si nu va juca.

    0
    0
  9. vorbiti sa nu taceti..cum sa tii in loc un talent ca Petre la liga a doua? cand e vorba de viitorul lui si de bunastarea clubului ? pana la urma asta e rostul si sansa echipelor mici sa creasca jucatori si sa-i valorifice sa se autofinanteze, sa nu vina cate un cosmin si sa ne reaminteasca ca echipa exista datorita lui si impozitelor platite de el

    0
    0
    1. Si ce se va ajunge de UTA daca pleaca si ultimul Atacant ? Onsa iaba stadion dar noi tot ne luptam in liga 2 ca ne placa toti aradenii. Talentat netalentat oriunde pleaca nu va fii nici rezerva exact ca Man.

      0
      0
  10. UTA trebuie sa se trezeasca, atunci cind semneaza contracte de transfer. Nu se poate accepta ca sa fie de acord cu formularea , ca va avea „X % dintr-un viitor transfer”, cum a procedat cu Hlistei, care prin insolventa de la Pandurii poate pleca „liber”. Corect este a se mentiona o suma clara, platibila. la orice schimbare a clubului cumparator, de catre jucator, pentru ca se poate imprumuta ,de multe ori, fara transfer definitiv, se poate accidenta, sau poate regresa si sa-si piarda cota. Parerea mea,sincera este ca Petre nu ar trebui sa aleaga Steaua sau Dinamo,cluburi cu scandaluri permanente, aici tinerii sint ingropati ( mai ales la Steaua). In Occident e mai greu, dar si daca reusesti lovitura e mare, si in general fentele, la transfer, sint mai putin posibile , ca la noi. Dar esential este ca petre s joace-nu la Primavera, ca Ianis Hagi-, ci mai bine in serie C, dar titular. Clubul UTA, daca ia 4-5-600 mii euro il va vinde imediat, cu toate ca pentru Petre, eu cred, ca bine ar fi sa ramana pe loc, macar pina la vara. Aici joaca, e apreciat, ii merge bine. Luati exemplul lui Man…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button