Fotbal judetean

Imposibil fără antidot la Arsene: Glogovăț 2013 – Progresul Pecica 1-8





Dacă liderul Crișul Chișineu Criș s-a remarcat prin constanță în toate compartimentele, Pecica a dat fotbalistul turului în fotbalul județean. Trecut în avanposturi de Dorel Mutică, antrenorul neavând – de altfel – prea multe soluții ofensive, Mirel Arsene e golgheterul toamnei în Liga a 4-a cu 20 de reușite, reușind și numeroase pase decisive.

Numai astăzi, la Vladimirescu, căpitanul „galben-albaștrilor” a reușit să marcheze de patru ori în poarta nefericiților Cheșa și Vîrtaci, dar a oferit și două „asisturi” la primul gol al lui Ponta și la „capul” câștigător al lui Șiclovan. Angel Ponta avea să mai înscrie odată, în timp ce concluzia confruntării a scris-o juniorul Raul Maxim (17 ani), printr-o pătrundere în forță și un gol din alunecare. Doar Bubuș (șut deviat ușor de Dolga) a răspuns goleadei oaspeților, aceștia debutându-l și pe goalkeeperul de 16 ani, Alex Iosub.

„La acest scor nu cred că mai e loc de comentarii. Țin doar să-i felicit pe băieți în special pentru partea a doua a turului. Până acum, am dus acest campionat în 13-14 jucători, condiții în care personal sunt destul de mulțumit. Sigur, mi-aș fi dorit și eu încă măcar două <<piese>> ceva mai grele, doar că nu ne-am permis să oferim condiții salariale mai bune decât la Criș sau Lipova. Poate, la iarnă, vom reuși ceva notabil pe piața de transferuri, dacă nu rămâne să ne facem treaba și mai bine în această formulă”, a spus Dorel Mutică.

Întrebat care e secretul lui Arsene, un fotbalist de execuții, care – însă – până acum nu a avut veleități de golgheter, antrenorul Progresului a adăugat: „Poate și forțat de împrejurări, în sensul că nu am prea avut atacanți de meserie în lot, l-am urcat pe Mirel mai sus și i-am dat destulă libertate din punct de vedere tactic. Astfel, când primea mingea avea o oarecare prospețime ce i-a permis să vină cu execuții ce rar vezi la nivel de județ. M-am mai bazat și pe relațiile de joc formate în timp cu ceilalți jucători, în special cu Ponta, dar, bineînțeles, a contat și forma sa sportivă”, a explicat fostul fundaș al Stelei.

Glogovăț: Cheșa (28 P. Vîrtaci) – Danciu, Gherman, Tănasă, A. Gornic – Doboș, Goldiș, R. Ardelean, Magdi – Negrea, Bubuș.

Pecica: Ciornei (83 Iosub) – Ew. Wild, Șiclovan, Dolga, V. Fritea – Marinescu (60 Vasilca), Grăjdean (46 Moldovan) – Ponta (81 R. Maxim), R. Fritea, Huțanu – Arsene.

Arbitri: Tudor Jurcă – Silviu Mocanu, Andrei Pantea. Observatori AJF: Traian Enoiu, Gheorghe Sfăt

6 comentarii

  1. Ce să mai spun, că s-o șucărit Călin Dehelean pe mine și m-o pârât la primar, că-i tot critic în ziar. Mă mir că nu s-o blocat camera video, când o văzut ce “panarame” de jucători or intrat pă teren sâmbătă. Să nu ai pic de demnitate, când joci acasă… Să pierzi două meciuri la scoruri de maidan (0-7 cu Săvârșin și 1-8 cu Pecica). Unde-i echipa care bătea pe Sântana (1-0) sau pe Curtici (3-2, într-un meci în care Glogovăț a fost sancționată cu două lovituri de la 11 metri, dar a reușit să treacă peste și să câștige)? De patru etape doar ne facem că jucăm fotbal…

    0
    0
    1. Eu cred ca tu esti mai dedicat acestei echipe decat conducerea tehnica, poate de aceea criticile tale au fost privite asa (chiar daca ai incercat sa fie constructive, parerea mea…) oricum se aud zvonuri in Gazeta ca sunt negocieri avansate cu Leo Pinta privind banca tehnica cat si aducerea de sange proaspat la jucatori pe lista fiind : Gafita, Vitelaru, Senin si Apreotesei. Atunci sa vedem cine va mai fi vinovat ?! Tot Pinta …? Aaa scuze Dehelean 🙂

      0
      0
      1. Eu sunt “dedicat” tuturor echipelor, strict în limitele deontologiei profesionale (adică nu sunt lingău și nici pupincurist), pentru că reprezintă comuna în competițiile organizate de AJF Arad. Sufăr când se pierde și mă bucur când se câștigă. Bucuros oi fi dacă Glogovăț va rămâne în “elită” și dacă Horia va reuși promovarea în “Onoare”. Și dacă Mândruloc își va reveni ca joc și va urca în clasament, voi fi și mai bucuros.
        În rest, de bine la toți, și la nimeni rău!

        0
        0
        1. DACA S-AR TREZI DIN MORMANT UNCHIUL MEU PAVEL BOCHIS FOST PRESEDINTE LA CHIMIA VLADIMIRESCU ECHIPA CU CARE A JUCAT TREI SEZOANE IN DIVIZIA C (LIGA 3 A) AR MAI MURI O DATA !!!

          0
          0
  2. Trei sezoane în Divizia C? Io știu numai de cel din 1981/1982. Știu că Chimia Arad (numele cu care a evoluat în Divizia C, conform Anuarului 1974-1990) are doar un an în Divizia C și alte vreo două tentative ratate de promovare (a pierdut barajul).
    Cred că te referi și la cele două sezoane de Liga 3 ale echipei CS Vladimirescu 2003, dar hai să nu încurcăm merele cu perele.
    Oricum, actuala CS Glogovăț 2013 este, din păcate, cu mult sub nivelul celor două echipe ale localității Vladimirescu…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button