UTA Arad

Croitoru: „Meciul s-a jucat în prima repriză, când UTA a marcat, iar noi nu. Îmi trec multe gânduri prin cap”





„Bătrâna Doamnă” a adâncit criza Chindiei Târgoviște cu un succes la scor de neprezentare pe arena „Eugen Popescu”.  Cei aproximativ 1000 de spectatori au avut destule reproșuri la adresa favoriților, dar mai ales la cea a antrenorului Nicu Croitoru. „Îmi cer scuze în numele echipei tuturor suporterilor care au îndurat frigul azi, au venit să ne încurajeze și au fost alături de noi în decursul timpului. Discutând la cald, multe lucruri îmi trec prin cap, însă nu cred că e momentul potrivit să spun ceva. Echipa a pierdut, trece printr-un moment prost, iar primul vinovat este antrenorul”, a comentat la final tehnicianul „roș-albaștrilor”.

Vorbind efectiv despre desfășurarea confruntării cu arădenii, Croitoru a adăugat: „Rezultatul e greu de explicat, mai ales după cum începuse meciul. Practic, totul s-a jucat în prima repriză, partea a doua nu a făcut decât să stabilească scorul final. Era important să fructificăm situațiile importante de gol din prima repriză, fiindcă era clar că nu-ți poți permite să-ți creezi ocazii multe de gol cu UTA. Ei au înscris la singurele lor ocazii, noi nu din trei-patru încercri și cu asta s-a încheiat, practic, jocul”.

La final, antrenorul Chindiei a recunoscut: „E cea mai dură înfrângere suferită de mine la această echipă, venită într-un moment în care tot ne străduim să ieșim din acest moment negru. Se vede că nu găsim soluții, dar asta și pentru că facem prea multe greșeli, iar acestea ne costă scump. Rezultatele pozitive te fac să abordezi într-un fel meciurile, în timp ce înfrângerile te împing și la astfel de prestații și greșeli ce nu se mai termină. Nici măcar norocul nu mai e cu noi, ratăm prea mult și de obicei plătim cum s-a întâmplat și azi”.  

 









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button