UTA Arad

Absențe importante pentru UTA în Zăvoi: Burlă și Strătilă – out pentru „galbene”, Filaret – incert

La Târgoviște, „Bătrâna Doamnă” a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Laurențiu Roșu și a câștigat în manieră clară în „fieful” unei echipe ce avea, la rândul ei, gânduri de promovare. Din păcate, există și aspecte negative, cum ar fi cartonașele galbene încasate de Bogdan Burlă și Sorin Strătilă, două dintre punctele fixe ale echipei arădene. În plus, Richiard Filaret a ieșit de pe teren accidentat și, probabil, va fi supus unui ECO. La prima vedere este vorba despre o contractură musculară, dar la felul cum șchiopăta fundașul arădean ieri e greu de crezut că va fi sută la sută apt până sâmbătă, ziua partidei de la Râmnicu Vâlcea.

În aceste condiții, Roșu și colegii săi trebuie să identifice fundașul stânga pentru deplasarea din Zăvoi. Probabil, se va opta pentru un junior, în cărți fiind Vlad sau Copaci, cu mențiunea că acesta din urmă încă nu a debutat încă în Liga 2-a. În așa fel, la mijloc, în locul lui Strătilă ar putea apărea un senior, respectiv Copil. Dacă Filaret va fi, totuși, recuperat, Cristian Costin ar putea fi cel care va acoperi banda dreaptă a arădenilor contra formației lui Gane, pierdută undeva în partea a doua a clasamentului.

Vâlcea – UTA, din cadrul primei etape a returului ligii secunde, se joacă sâmbătă, la ora 12. Meciul se va vedea și pe micile ecrane, pe Digi și Dolce Sport 1.

FOTO: UTA Media Design

Comentarii Facebook

0
0

6 comentarii

  1. Copil in locul lui Stratila ,daca e ca la meciul cu Chindia e bine:))))!!!Va fi greu fara Stratila si Burla!!!Bafta!!

   0

   0
 1. Mi s-a parut ca Stratila a dorit sa primeasca galbenul, nemaiavand probabil chef sa joace la Valcea…:(

  0

  0
 2. Oameni buni am mai jucat si fara Stratila (o varianta pe langa Costin mai e si Stahl cel care a cam fost cel mai bun la satelit in ultima perioada) si fara Burla eu cred ca avem prima sansa cu Valcea baieti par in acest moment extrem de motivati Forza UTA

  0

  0
 3. Nu imi aduc aminte clar cartonasul lui Burla, daca a fost la fault sau la altceva, dar Stratila, asa cum spune cineva, parca l-a cerut, cautand galceava. Ambii sint titulari asa ca fara ei se va simti.Ca o parere, in locul lui Burla nu ar fi rau un alt junior, pe locul lui Stratila exista varianta cu Copil. Pacatm la Valcea ar trebui sa ne prezentam, asa incat sa ne putem intoarce cu victoria, mai ales ca nu va juca Costea.

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close