UTA Arad

Petre, dezlănțuit în presa centrală: „Fac față la Steaua, dar Spania mi s-ar potrivi cel mai bine”





În această seară, golgheterul „Bătrânei Doamne” a răspuns telefonic întrebărilor unui ziarist de la digisport.ro. Adrian Petre a fost ceva mai vorbăreț cu privire la zvonurile ce-l dau plecat de la UTA în această iarnă, „pista” Steaua fiind disecată ca urmare a răspunsurilor date de atacantul arădean. „Chiar și la Steaua aș face față fără probleme! Sunt convins de asta, deși la UTA nu am presiune. Nu mă comparați însă cu Man. Dacă el nu prinde minute, eu de ce aș fi în aceeași situație? În plus de asta, jucăm pe posturi diferite, eu sunt vârf împins. Nu mă bucur când văd că Steaua are probleme în atac. Urmăresc toate meciurile lor, iar eu cred că Tudorie, deși este atât de contestat, are calități foarte bune”, a spus golgheterul „roș-albilor” pentru digisport.ro.

Ajuns la cota 18 goluri după cel de ieri, de la Târgoviște, Petre admite pentru aceeași sursă: „Am un sezon foarte bun, eu nu sunt vreun tip emotiv și nu mă inhibă dacă se speculează că sunt dorit de echipe mari. La UTA nu am presiune. În sezonul trecut nu prea am jucat, de multe ori nu prindem nici lotul, însă acum este altceva, mai ales că a plecat și Cipri Rus la ASA Târgu Mureș”.

Întrebat în ce campionat din străinătate ar dori să evolueze în viitor, puternicul „vârf” a adăugat: „Cred că Spania mi s-ar potrivi cel mai bine! Îmi place foarte mult Florin Andone, atitudinea lui și stilul pe care îl are. Te impresionează chiar și atunci când nu marchează prin felul în care se bate pe teren. Eu mi-aș dori să rămân la UTA până în vară, pentru că nu îmi place să las lucrurile neterminate. Am o ambiție suplimentară să demonstrez de ce sunt în stare. Dacă rămân la Arad, UTA va promova cu siguranță”.

În final, fotbalistul pentru care Genoa a făcut o ofertă de aproape o jumătate de milion de euro, plus 200 de mii din bonusuri a fost rugat să facă un top al atacanților din Europa. „Păi e simplu. Eu, Ibrahimovic și Aguero”, a răspuns mai în glumă, mai în serios, Petre tot pentru digisport.ro.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

 









4 comentarii

  1. E bine ca Petre are incredere, in posibilitatile lui. Ce nu e bine este ca nu spune ca UTA joaca pentru el, cel putin Curtuius si Stratila i-au oferit multe sanse de gol. E simplu sa dai 3 goluri din 6 ocazii ( pentru altii e greu si asta), dar vorbind de Petre si Steaua, sa fim seriosi. Suneti-mi un tanar cae a fost folosit si a reusit la Steaua. Ca o parere Petre nu este de prima liga din Spania, dar la fel e adevarat ca o provocare la un nivel mai inalt decit la UTA si-o doreste. Sa nu uite ca Ianis Hagi, mult mai bine pregatit ca el si „cu spate” joaca aproape mereu..la primavera. Sint foarte putini tineri romani care au reusit sa joace afara ( ex Manea, care a jucat si in Nationala, Puscas,etc) Una este liga II-a in Romania, alta este fotbalul din West, nu prea sint asemanatoare.

    0
    0
  2. Vreau sa te corectez 1 marele Ianis nu a fost titular nici la nationala de juniori baietelul lu tata e impins in fata de toata lumea dar el saracul e slab rau) pe cand Petre a fost titular meci de meci. Zici ca Stratila si Curtuius i-au facut golurile la Targoviste si-a facut singur rost de un penalti, la Balotesti cand a dat 4 goluri daca te uiti la goluri nici un gol n-a plecat din pasa vreunuia dintre ei (Stratila nici nu a jucat) cu Clinceni da unul din goluri a fost din pasa lui Curtuius dar celalalt a fost pe insistenta lui si baltuta lui Ghita. Exemplul tau cel mai tare e Manea pai ala e o petarda ala a jucat in Romania 2 meciuri sia ajuns in nationala sa fie vandut de leprele fratii Becali, Piturca, frf (Sandu) si regele cel mai corect personaj din fotbalul roamnesc si baiatul nici macar banca de rezerve nu prinde la Mons parca.
    Cred ca altceva este mai interesant in articol nici unde nu sunt aratate intrebarile reporterului ( nici pe articolul de pe digi) senzatia mea este ca acesta a pus niste intrebari si a formulat articolul in cautarea senzationalului.

    0
    0
  3. Cred ca Petre este peste Man si daca UTA ar promova si-ar face bine sa ramane si sa arate ce stie in Liga1

    0
    0
  4. Sunt curios sa vad cum se descurca cu un fundas adevarat nu cu obositi astia din romania cu un fundas din anglia nu cred ca face fata acum in europa

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button