UTA Arad

Foresta vine la Arad fără golgheter. Matei a fost pus pe liber, ca – de altfel – și un alt fost brașovean





Conducerea echipei Foresta a luat primele măsuri după ce gruparea suceveană antrenată de Cristian Popovici nu a mai câştigat niciun meci în ultimele şapte jocuri oficiale (6 în campionat şi unul în Cupă), în urma acestei serii negative clubul încheind turul pe locul 9 în Liga 2, cu 23 de puncte, la 11 distanţă de locul de baraj şi 14, respectiv 19 de locurile promovabile direct în Liga 1 şi fiind eliminată din Cupa României. După remiza din weekendul trecut pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi (1-1), preşedintele Dorin Goian le-a reziliat contractele a doi dintre cei mai experimentaţi jucători din lot. Marius Matei (32 ani) şi Răzvan Avram (30 ani) s-au despărţit de clubul sucevean. Cei doi jucători fuseseră achiziţionaţi înaintea startului actualului sezon.

„Am decis să întrerupem colaborarea cu Marius Matei şi Răzvan Avram. Rezilierea contractelor s-a produs de comun acord, cei doi jucători neaducând aportul pe care atât noi, cât şi ei, l-ar fi dorit în jocul echipei. Nu ne rămâne decât să le mulţumim pentru munca depusă la Suceava şi să le dorim baftă în continuare!”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, preşedintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

Dacă în privinţa lui Răzvan Avram decizia de reziliere nu este una surprinzătoare, având în vedere că mijlocaşul nu a impresionat la Suceava, în cele 14 meciuri în care a intrat pe teren abia strângând 706 minute şi fiind aproape de fiecare dată schimbat, renunţarea la Matei este neînţeleasă. Capriciosul atacant originar din Galaţi era golgheterul echipei cu 9 reuşite în cele 17 meciuri pe care le-a jucat în acest sezon pentru Foresta. Matei nu a evoluat în ultimele două etape după ce a fost eliminat în jocul cu Juventus, iar ultimul gol dat pentru suceveni a fost în meciul cu Steaua din şaisprezecimile Cupei.

În acest an, Foresta Suceava mai are de disputat două meciuri, primele din retur. Sâmbătă, de la ora 11, întâlnesc pe teren propriu pe Unirea Tărlungeni, iar weedendul următor joacă la Arad (sau Șiria), cu UTA. În tur, „roș-albii” s-au impus în Moldova cu 2-0, prin punctele semnate Man (plecat între timp la Steaua) și Adi Petre, devenit golgheterul „Bătrânei Doamne” și al turului Ligii a 2-a (la egalitate cu Hadnagy) cu 18 reușite.

liga2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button