UTA Arad

Tavernă luminoasă pentru UTA: Optimism și încredere de la înălțimea unui loc promovabil





Echipa fanion a Aradului a desăvârșit seria de rezultate pozitive începută în etapa a 13-a a Ligii a 2-a chiar la intrarea în vacanță. Cele trei puncte adăugate în clasament în urma succesului cu Foresta Suceava i-au urcat pe utiști pe un loc secund ce înseamnă promovare directă în elita fotbalului românesc. Prin urmare, masa festivă din această seară a fost și mai dulce.

Pur și simplu, Taverna (Pecicană) a fostului senator Traian Constantin Igaș s-a luminat de optimism, încredere și satisfacția muncii depuse în condiții speciale din ultimele luni de zile. UTA e puternică prin grupul său, prin calitatea sportivilor, profesioniștilor și oamenilor aflați în slujba culorilor „alb-roșii”, dar poate șă-și propună să devină și mai puternică la primăvară.

Dacă jucătorii sunt de astăzi într-o vacanță binemeritată, semi-activă ca urmare a programului de pregătire personalizat primit din partea staffului tehnic, conducătorii și tehnicienii intră în ședință mâine dimineață. Îaninte de a pleca în Spania, pentru a petrece Sărbătorile alături de familie, Laurențiu Roșu va trasa linia pe piața de transferuri. Este posibil să apară și o listă scurtă de disponibilizări, însă mai importante sunt posibilele nume ale  achizițiilor. La finalul partidei cu Foresta, „principalul” UTA-ei recunoștea că și-ar dori trei-patru întăriri la nivel de lot pentru la primăvară și toate din rândurile fotbaliștilor cu experiență. Ceea ce vor reuși șefii rămâne de văzut, dar, cu sigurață, ei sunt obligați să fie mult mai activi pe piață decât în vară, dacă doresc să țină cu dinții de acest loc promovabil cucerit cu trudă, sacrificii și momentul de inspirație de pe 10 octombrie.

FOTO: UTA Media Design

5 comentarii

  1. Dracul de Andor, cocoțat in spate….Felicitări conducerii, felicitări jucătorilor, felicitări antrenorilor….in sfârșit sperantele legate de promovare sunt bine ancorate in realitate. Sărbători Fericite tuturor !!!

    0
    0
  2. Asa ROSULE,joaca tare,daca vor ca, UTA. sa promoveze ,sa faca cumva sa iti aduca la echipa jucatorii de care ai nevoie. Pt. ca acolo ii este locul, in liga1, UTA. fiind o echipa in care nu trebuie sa lipseasca niciodata.

    0
    0
  3. Putem trage linie , dupa un tur cu multe bune si rele. S-a schimbat antrenorul ,Nagy , care adusese ani buni de rezultate,la UTA, iar dupa asta echipa mers tot mai bine. Si Nagy a facut lucruri bune, dar prea se relaxau unii jucatori, iar Nagy prea ascula , cu sfintenie „indicatiile ” de la conducere, si a unor colegi de staf.
    Rosu este singura persoana pentru care as baga mina in foc, pentru ca vrea promovare. Probabil o vreau si altii. Cit de mult vrea conducerea o vom vedea , in iarna, cind se vor face transferuri. Pina acum , la UTA s-a asteptat ultimul moment, pentru transfer, de aia au venit destui ..asa si asa. Sper ca acum sa fie adusi vreo-2-3 buni,mai repede, dar cu o valoare clara, si poate inca 1-2 pe final, asa incat lotul sa ramana valoros. Sarbatori fericite ! La multi ani ! la toti cei implicati la UTA.

    0
    0
  4. Felicitări băieți si in retur s-o tineti tot așa !!!!! Sărbători Fericite si La Multi Ani ,echipei UTA si tuturor utistilor !!!!!

    0
    0
  5. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UUTA UTA UTA UTA !!! O MARE IUBIRE ALB – ROSIE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button