Gloria LT Cermei

Cermeiul, tot în etapa pierderii de jucători: Popa e ca și plecat





Lunca Teuz Cermei a încheiat cu două victorii turul de campionat și „navighează” în ape limpezi în seria a IV-a a Ligii a 3-a. A fost o toamnă cu bune și rele, la acest ultim capitol fiind trecute despărțirile, oarecum neașteptate, de câțiva dintre jucătorii importanți ai echipei. Norbi Varga și Andrei Purece au făcut un pas înapoi în aceeași săptămână, pentru ca pe finalul turului să vină rândul lui Calvin să se despartă de proaspăta divizionară a treia. „Este clar că avem nevoie de întăriri, fiindcă nu stăm bine în primul rând numeric, dar și valoric pe unele posturi”, spunea recent Mircea Aslău.

Deocamdată, însă, antrenorul Cermeiului a primit vestea despărțirii iminente de încă un fotbalist. Fostul utist, Adrian Popa, a anunțat faptul că intenționează să se angajeze la o firmă și nu mai poate onora antrenamentele. „Într-adevăr, e o problemă cu el. Ne pare rău că a decis asta, dar nu avem ce face”, a menționat Aslău despre „Cursă”, utilizat – de altfel – destul de puțin  pe parcursul toamnei, fiind una dintre „victimele” regulei cu cei trei jucători Under 19.

„Ceva contacte avem cu jucătorii pe care i-am dori la Cermei din această iarnă, însă nu am concretizat nimic. Sigur vom face achiziții, căci în această formulă e greu de crezut că putem duce la bun sfârșit campionatul”, a adăugat antrenorul „alb-roșilor”, care a decretat vacanța pentru elevii săi până pe 16 ianuarie 2017.

FOTO: ziarulunirea.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button