Pariuri sportive, gaming și casino

De unde să te inspiri pentru biletul zilei și ponturi pariuri





A fost o perioadă în care apăreau site-urile cu recomandări de pariuri aproape lunar, dacă nu chiar mai des. Odată cu timpul au rămas cei care chiar se pricep, deși orice pădure are și uscăciunile ei. Vă prezentăm în cele ce urmează un site care se menține la cel mai înalt nivel lună de lună când vine vorba de ponturi pariuri .

Pe lângă avancronicile celor mai importante meciuri prezentate zi de zi, în care găsiți informații, echipe probabile, accidentați și, bineînțeles, recomandări de pariuri, pe site veți găsi o secțiune unică în România. Pe pagina unde este postat biletul zilei aveți o listă cu pronosticurile principale ale zilei. Aici puteți da click pe cote, iar în partea dreaptă a site-ului vi se formează singur biletul și puteți vedea cota finală a biletului creat. Practic, vă inspirați de la cei mai buni, alegând din listă ceea ce vi se pare ok pentru pariat în ziua respectivă.

De asemenea, pe site găsiți zilnic un articol numit Cota zilei . Aici echipa Ponturi Pariuri PRO alege un value bet în fiecare zi. De obicei cota zilei este între 1.60 și 2.50. Pe site mai există și alte bilete pariuri , însă una dintre cele mai profitabile categorii o reprezintă Biletul pe cornere. Din ce am observat, biletul pe cornere este postat de 4-5 ori pe săptămână.

Firește, în zilele cu oferta slabă la pariuri nu prea se pot găsi pariuri interesante, cu atât mai puțin pe cornere, așa că riscul nu are nici un rost în astfel de zile.

Întreaga echipă își etalează munca și statisticile în mod public și pe rețelele de socializare, așa că tipsterii echipei ponturi pariuri  sunt ușor de contactat și de fiecare dată sunt dispuși la discuții, sfaturi. Aruncând o privire la momentul actual, 10 din ultimele 12 bilete postate au fost câștigătoare.
Bineînțeles, vor fi și serii slabe, dar dacă vă inspirați și analizați pariurile, atunci puteți câștiga ceva bani extra lunar.

Recomandarea principală este să pariați responsabil!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button