UTA Arad

Vești bune de la Polgar: Fundașul utist își va relua normal antrenamentele pe 16 ianuarie





În ultimul meci al anului trecut, Laurențiu Roșu nu a putut conta pe doi dintre titularii săi obișnuiți. Dacă Marius Curtuiuș a fost suspendat pentru „cumul” de cartonașe galbene, Norbert Polgar s-a accidentat la penultimul antrenament dinaintea confruntării cu Foresta Suceava. La o primă vedere, se părea că e vorba despre o ruptură parțială de ligamente colaterale, ceea ce presupunea pauză și tratament pentru fundașul drepta al arădenilor, cu o revenire pe gazon prin luna februarie.

Examenul RMN a evidențiat, însă, o simplă entorsă de genunchi, iar fotbalistul e deja apt sută la sută și urmează deja programul de vacanță prescris de Laurențiu Roșu și preparatorul său fizic. „Nu se pune problema să nu încep cot la cot cu băieții antrenamentele pe 16 ianuarie. Mă simt bine, nu mă mai doare deloc genunchiul, sperietura a fost mai mare decât accidentarea în sine”, ne-a mărturisit fotbalistul de 27 de ani.

Cu Polgar și David, „Bătrâna Doamnă” e acoperită pe banda dreaptă a defensivei. În schimb, stafful tehnic al „roș-albilor” caută întăriri în centrul apărării, vorbindu-se chiar despre doi fotbaliști de profil, ținând cont de faptul că Manea stă rău la capitolul cartonașe galbene, iar Gligor și Filaret sunt ambii fotbaliști de picior stâng.









Un comentariu

  1. Intradevar, Manea a cam acumulat multe cartonase galbene, nu doar pentru duritati. Acolo este util inca un jucator de acelasi profil : stoper, inalt, bun la cap,, bun la marcaj. Sint multi, doar ca nu trebuie asteptata ultima zi. Lui Celea nu i s-a dat nici o sansa, desi a avut doi antrenori, poate nu are inca valoarea necesara. Oricum nu mi-ar place un jucator tip Constantin, de la ASA, si batran si neserios, si dubios. Apoi la mijloc , Chindris este fara rezerva, iar in atac trebuie , cel putin unul bun, poate chiar doi oameni. Asta daca la UTA se doreste ceva mai mult, decit in toamna. In alta ordine de idei, o fi iarna, o fi frig, dar la arena Motorul ar trebui facut ceva urgent, ca asa cum s-a prezentat, im toamna este penibil. Vad ca se asteapta zile mai bune,…vor veni ele ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button