Rugby

Rugbiștii arădeni încep pregătirile cu un cantonament: „Încă nu am renunțat la gândurile de play-off”





CS Universitatea Aurel Vlaicu nu pare a avea un sezon mai altfel decât precedentele. Echipa de rugby a orașului nostru e o formație de pluton în eșalonul secund, salarizarea jucătorilor rămând principala problemă a clubului condus de Ovidiu Șerban, declarat încă odată managerul anului în sportul arădean.

Pe de altă parte, însă, „studenții” beneficiază de toate condițiile de performanță: cazare, masă, vitaminizare, deplasări de Superligă. În această iarnă, elevii lui Marian Grindei vor face și un cantonament de iarnă, ce va debuta chiar în ziua reunirii lotului. „Începem treaba direct la Băile Felix, pe 23 ianuarie. Avem programat un stagiu de pregătire de o săptămână, după care urmează să ne pregătim la Arad. Campionatul Diviziei Naționale se reia pe 25 martie, dar cu un weekend înainte, avem programată restanța de la Buzău. Încă nu am renunțat la gândurile de play-off, dar pentru asta nu avem voie să facem prea mulți pași greșiți. E destul de greu, dar pentru asta ne pregătim în următoarele două luni”, spune Grindei, antrenor și jucător la CS UAV Arad.

După plecarea lui Răzvan Borș în Spania, gruparea de pe Mureș suferă puțin la nivelul „uverturii”. „Mai căutăm un număr 10, deși avem încredere în Nastiuc și, poate, un pilier. Avem ceva discuții, rămâne de văzut dacă vom reuși să ne întărim pe aceste posturi. Contăm pe 27 de jucători, suntem feriți de accidentări deocamdată, soluții ar fi, doar că am crește potențialul echipei măcar cu una-două achiziții”, a adăugat Marian Grindei.

După prima parte a campionatului, clasamentul Diviziei Naționale arată astfel:

1. CS Năvodari    7    6    0    1    (6 pct.bonus)    30.
2. Știința Petroșani    7    5    0    2    (3)    23
3. CSM Suceava    7    5    0    2    (3)    23
4. Stejarul Buzău    5    4    0    2    (2)    18
5. RC Bârlad    7    3    0    4    (4)    16
6. CS UAV Arad    6    2    0    4    (1)    9
7. RCM Galați    7    1    0    6    (4)    8
8. CS Mănăștur    7    1    0    6    (0)    3

În play-off se califică primele patru echipe, dar și restul echipelor dispută jocuri de clasament.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button