UTA Arad

Una dintre țintele lui Roșu e liberă de contract, dar poate concura UTA cu echipele de Liga 1?





De astăzi, Vlad Morar, atacantul de 23 de ani care a marcat patru goluri în 12 meciuri de Liga 1 pentru ASA Târgu Mureș este liber de contract. „Este exclus să mă mai întorc la Târgu Mureş. Voi renunţa la cele trei salarii care trebuia să le mai primesc şi voi deveni liber. Îmi pare rău că nu am putut să continuăm, dar situaţia financiară m-a determinat să plec. Eu le doresc succes celor de la Târgu Mureş şi sper să se salveze de la retrogradare. Însă le va fi foarte greu”, a spus fotbalistul pentru sportulsalajean.ro

Morar s-a afirmat la Universitatea Cluj în stagiunea 2014-2015, după care a ajuns la Petrolul Ploiești. Aici, printre alții, l-a avut ca antrenor și pe Laurențiu Roșu, care a făcut echipă pe banca „lupilor galbeni” cu Răzvan Lucescu. Cunoscându-i calitățile, actualul „principal” al UTA-ei a făcut din jucătorul originar din Zalău una dintre țintele sale pentru perioada de transferuri din această iarnă.

Contacte au existat, dar răspunsul lui Vlad Morar a fost mai degrabă negativ și asta pentru că el are oferte mult mai bune pe masă, chiar de la echipe ce se bat pentru titlu în Liga 1. Cel mai probabil, rapidul atacant va semna cu noua sa formație până la finalul acestei săptămâni. Așa stând lucrurile, șefii „roș-albilor” s-au orientat deja spre alte „zări”, căutând să profite chiar de probleme financiare ale unei contracandidate la promovare în Liga 1.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button