UTA Academie

Dan Oprescu, acceptat la cursurile pentru obținerea Licenței PRO





Peste un an de zile, lângă Ionuț Popa, Aradul ar trebui să aibă un al doilea antrenor cu Licența PRO. Este vorba despre Dan Oprescu, care face parte oficial dintre cei 30 de tehnicieni al cursului ce va începe în luna februarie. Conform punctajului acumulat – 125 (pe baza activității ca antrenor, jucător, specializări, licențe și vechime), arădeanul, antrenor la UTA II, a fost al optulea acceptat de Federație, alături de nume cunoscute din fotbalul românesc precum: Aurel Țicleanu, Adrian Mihalcea, Nicolae Constantin, Nicolae Dică, George Ogăraru, Cristian Bolohan sau Alin Chița.

Costurile legate de obținerea licenței se ridică undeva la 9-10 mii de euro, aici fiind incluse și drumurile și cazările pentru modulele ce vor avea loc la București sau specializarea de o săptămână ce trebuie făcută la un club important din fotbalul european. Din păcate, dosarul celuilalt antrenor arădean care a aplicat pentru Licența PRO, Mihai Petcuț, a fost respins.

Iată mai jos lista completă a celor 30 de antrenori ce încep Cursul PRO luna viitoare, după rezolvarea eventualelor contestații:

3 comentarii

  1. Tabelul afisat imi da fiori. Un fost jucator ca si Ticleanu (campion National, cu nenumarate meciuri in cupe europene, si echipe nationale, apoi antrenor, cu rezultate notabile primeste, ca jucator 38 puncte.cam ca si Cosmin Barcauan, Constantin Niculae (?),Alin Chita ( trecut si pe la UTA), Fabian Florin,Tita Valeriu etc. Cum drk s-a facut evaluarea. In mod logic si cinstit Ticleanu merita sa aiba acest titlu ca si multi altii, din categoria sa.Dl Oprescu are locul 8 datorat mai mult faptului ca a antrenat FC Olt, si prin zona aia, in liga II, la fel si Petriesc, antrenor cam doar la Lugoj. Oricum vor conta doar diplomele ce se dau ….la sfarsit. Sa speram ca tot mai multi aradeni, care au contat in fotbal, si au inceput si antrenoratul, se vor inscrie aici (ma refer la Panin,la Todea, la Botis,,la Varga etc)

    0
    0
  2. Din cei 30 de pe tabel,cunosc aproape jumate,dar unii din acestia nu au excelat in fotbal…!Regret ca Mihai Petcut a ratat cursul,ca prea mult am strigat la el cand UTA juca bambilici…!In schimb felicit pe Oprescu si as vrea ca si prietenul Cristi Pacurar sa urmeze la licenta PRO pentru ca dusmanii sai sa moara de necaz!Bravo Oprescule ! Si acum ceva despre echipa a doua de baschet feminin a ICIM-ului Ar.,care in 22,01,2017 a pierdut la Alba Iulia cu CSU la scorul de 52-76….Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button